Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică mare”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică -Treceam printr-o cădere psihică mare
Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică -Treceam printr-o cădere psihică mare
Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Larisa Iordache este invitata săptămânii. 

Larisa Iordache, una dintre cele mai apreciate gimnaste din România, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de vineri, 31 martie, ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.

Larisa Iordache și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. A intrat pentru prima dată în sala de antrenamente în jurul vârstei de 5 ani, iar de atunci nu s-a mai despărțit de acest sport. Au urmat extrem de multe competiții, momente istorice, iar prima medalie internațională a câștigat-o la vârsta de 14 ani. 

„Eu vin dintr-o familie de sportivi și mama și-a dorit să facem ceva cu viața noastră, nu să stăm în fața blocului să batem mingea degeaba. M-a dus la balet și nu prea mi-a plăcut. Într-o zi, întâmplător, eram în Parcul Carol cu fratele meu, iar prima mea antrenoare, doamna Mariana Câmpeanu, care m-a și văzut în parc a venit la mine și m-a întrebat dacă fac vreun sport sau dacă îmi doresc asta. I-am spus că eu nu vorbesc cu străinii și i-am arătat unde sunt părinții mei. Mama a fost foarte încântată să audă că este antrenoare de gimnastică și a acceptat să mergem la Dinamo. În prima zi de antrenament, nu am vrut să intru în sală, eram extrem de încăpățânată. După două zile am sunat-o pe mama și i-am spus că aș vrea să încerc să merg din nou. Din momentul în care am intrat în sală, nu m-am mai despărțit de ea”, spune Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 31 martie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel