Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Vasiu
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Vasiu Foto arhivă personală
Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Vasiu Foto arhivă personală
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. 

Cristina Vasiu s-a născut în Deva, judetul Hunedoara, pe data de 19 aprilie 1992. Talentul pentru muzică i-a fost descoperit în copilărie de educatoarea de la grădiniță, care i-a recomandat mamei să exploateze „firicelul” de ureche muzicală. La vârsta de 7 ani a început să studieze canto și teorie muzicală, simultan cu lecțiile de vioară și pian.

Primul contact cu scena l-a avut la grădiniță, când a participat la emisiunea-concurs „Tip Top MiniTop”. În adolescență, lucrurile au luat amploare și a început să participe la festivalurile naționale și internaționale de muzică, fiind considerată de specialiști drept una dintre cele mai bune voci din tânăra generație.

În portofoliul artistei se numără participarea în Selecția Naționale Eurovision (2015), competiția Vocea României (2011), Te cunosc de undeva (2021) și o listă lungă de colaborări cu artiști de renume din România.

Cristina Vasiu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR.

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Cristina Vasiu: Cel mai mare vis al copilăriei mele, de care îmi amintesc astăzi, era să locuiesc în Statele Unite și să fac muzică acolo! 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Cristina Vasiu: Hmm, (râde), să știi că am fost un copil liniștit. Din poveștile familiei mele, făceam diverse lucruri pe care orice copil le încearcă la o vârstă fragedă, de exemplu, mă cățaram în copaci și îmi era frica să mai cobor, făceam concurs de biciclete cu băieții de la bloc, eram singura fată din gașcă, care mereu căștiga în fața lor! Odată mi-am spart capul  câștigând și nu a fost deloc plăcut pentru părinții mei. 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Cristina Vasiu: Am învățat că acceptarea tuturor situațiilor din viața noastră este un pas spre evoluție și trăind cu regrete, sau dorința de “cum ar fi fost dacă făceam altfel”, nu e constructiv pentru nimeni, așadar îmi place să privesc doar spre viitor și spre noul din viață mea.4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Cristina Vasiu: De moarte, dar doar pentru că nu mai pot petrece timp alaturi de părinții mei și cei dragi. În rest, mi-am învins în timp frica de întuneric, frica de abandon, adică de singurătate. În rest, nu am avut alte frici, avându-l pe Dumnezeu aproape, m-am simțit protejată mereu, chiar și în momente grele din viață. 

VEZI RĂSPUNSURILE LA CELELALTE ÎNTREBĂRI PE SPECTACOLA!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel