Oprescu: Nu raţionalizăm niciun fel de căldură sau apă
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Publicat pe: 11 oct 2013, 17:27
WhatsApp

Sorin Oprescu a declarat, vineri, că municipalitatea nu va raţionaliza "niciun fel de căldură sau apă", sesizările cetăţenilor privind probleme la reţeaua de distribuţie a energiei termice urmând să fie soluţionate de echipele RADET.

"Am citit toate aberaţiile alea menţionate despre cum mă apuc eu să raţionalizez căldura. Nu raţionalizăm niciun fel de căldură sau apă, nu raţionalizează nimeni nimic. Toate sesizările - pentru că au fost sesizări punctuale, şi nu reclamaţii - au fost rezolvate. Am verificat şi aseară şi azi-noapte, lucrurile sunt rezolvate", a spus Sorin Oprescu, care a subliniat că disfuncţionalităţi, cel mai probabil, vor mai apărea, însă acestea vor fi rezolvate de echipele de intervenţie ale Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

Asociaţiile de proprietari care nu doresc să beneficieze de energie termică pentru încălzire au posibilitatea să-şi regleze, să limiteze ori să refuze acest serviciu, închizând vanele contoarelor aflate în subsolurile tehnice ale imobilelor, precizează RADET.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?