Oprea: Îmi este FRICĂ de reforma PNL în sănătate
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul PSD Radu Oprea transmite un mesaj de îngrijorare cu privire la planurile guvernării PNL legate domeniul sănătăţii.

"Reforma PNL în sănatate = austeritate și închideri/privatizări de spitale. Agentul electoral al PNL, președintele Iohannis, spunea în conferința de presă că are nevoie de majoritate parlamentară pentru reforma în sănatate.

Să ne aducem aminte ce a însemnat reforma sănătății făcută de PNL(PDL) în anul 2011: austeritate, adică închideri de spitale. În Prahova au fost închise spitalele din Urlați, Plopeni și Bălțești din totalul de 11 propuse inițial. Reforma în sănătate facută de un ministru liberal, Eugen Nicolăescu, a însemnat posibilitatea numirii managerilor de spitale și din alte categorii profesionale în afara medicilor. Mai recent, anul acesta, reforma în sănătate a însemnat încercarea de privatizare, noaptea pe furiș ca hoții. Ministrul Costache a fost dat afară și PNL-iștii au crezut că am uitat.

Nu, nu am uitat, nici noi, nici cetățenii României. Privatizarea înseamnă imposibilitatea accesului la servicii medicale a celor aflați în stare de precaritate materială sau chiar din clasa de mijloc. Mie îmi este frică de reforma PNL în sănătate, vă este și dumneavoastră?", transmite senatorul PSD Radu Oprea într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel