Opoziția Pluto-Lilith. Zodiile care o vor simți din plin. Simulescu: Nu are pic de limite. Vom "dezgropa toți morții"
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Photo by form PxHere
Photo by form PxHere
O opoziție dintre Pluto și Lilith ne va pune la încercare cel puțin din punct de vedere emoțional.

Pentru sfârșitul lui decembrie, astrologul DC News și redactor șef al Astrosens, Daniela Simulescu ne avertizează să fim atenți la emoții, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

”Vorbim de opoziția Pluto-Lilith, iar întotdeauna opoziția lui Lilith este Priap, deci avem o conjuncție Pluto-Priap în semnul Capricornului. Priapul este ceva de ce fugim și ne ducem către Lilith. Lilith este energia debordantă din noi care nu are pic de limite. Care va fi problema la acest sfârșit de an? Atenție: această opoziție se va resimți foarte mult în viețile celor cu marcaj cardinal și aici vorbim de Rac, Berbec, Balanță și Capricorn. Aceștia se vor confrunta între trecut și prezent, pentru că Racul vorbește de rădăcini iar Capricornul vorbește despre prezent și poate, foarte puțin, despre planurile de viitor. Capricornul pentru asta trăiește: să aibă un obiectiv la care să se ducă.

Ei bine, cu Lilith în Rac vom ”dezgropa toți morții”, pentru că racul reprezintă rădăcini, familie, siguranță emoțională, burta mamei la propriu sau la figurat, iar Capricornul vorbește despre răceală, seriozitate, duritate... adică gândiți-vă că Racul este guvernat de Lună, iar Capricornul este guvernat de Saturn, acești doi aștri nu prea se ”înghit” unul pe celălalt, iar acum că Lilith este prezent în semnul Racului. Gândiți-vă la Lilith ca un burete de sârmă, pur și simplu el vine să dezmembreze anumite secrete din familie, anumite amintiri, anumite faze și anumite relații cu oamenii dragi nouă, iar Pluto în Capricorn alături de Pria ne zic să nu ne fie frică de prezent și de viitor.

E adevărat că ne vom da seama că nu avem o bază stabilă emoțională, că n-am avut o siguranță, o stabilitate și că ne-am luptat toată viața, dar Pluto lângă Pria ne spune așa: nu îți fie teamă de prezent, te poți descurca, cum te-ai descurcat până acum cu siguranță o vei face și de acum încolo, doar că în același timp nu trebuie să ignorăm faptul că avem emoții reprimate, iar emoțiile reprimate de obicei ies la suprafață de sărbători pentru că atunci ne lăsăm scutul jos și atunci suntem foarte influențabili și impresionabili. S-ar putea să ne irite foarte mult faptele și vorbele celor din jur, că nu ne recunosc meritele, că am luptat... Trebuie să aveți mare grijă ce emoții lăsați să explodeze în decembrie, mai ales în sânul familiei”, ne sfătuiește astrologul Daniela Simulescu.

Citește și:

Decembrie cu năbădăi. Lilith, Luna Neagră a Destinului, îşi arată muşchii. Simulescu: Astrele nu ne lasă să ne facem planuri pentru 2023 până când...

Finalul anului 2022 nu va fi unul liniștit. Pe 7 decembrie, Mercur intră în Capricorn, iar pe 8 decembrie va fi Lună Plină în Gemeni. Pe 10 decembrie, Venus intră în Capricorn. Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Pe 29 decembrie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Capricornului. Sunt doar câteva din schimbările majore în plan astral, la cumpăna dintre ani.

"Nu vă faceţi rezoluţii în luna decembrie! De ce spun asta? Pentru că sfârşitul anului ne prinde şi cu Mercur retrograd şi cu Marte retrograd. Cu alte cuvinte va trebui, mai degrabă, să ne ocupăm de ce n-am făcut în timpul anului, nu de ce vrem noi să facem în 2023... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel