Operat din răzbunare: Tânăr de 20 de ani, păcălit de doctori că ar fi grav bolnav. I s-a făcut schimbare de sex
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @wavebreakmedia_micro
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @wavebreakmedia_micro
Un tânăr de 20 de ani a fost păcălit de către doctori că ar fi grav bolnav. Medicii l-au supus pe tânăr la o operație de schimbare de sex fără acordul acestuia.

Băiatul în vârstă de doar 20 de ani, originar din Sanjak, India, a adormit bărbat și s-a trezit femeie. Totul s-a întâmplat după din dorința de răzbunare a iubitului acestuia.

Bărbatul îl mai amenințase și în trecut pe tânărul de 20 de ani însă băiatul nu a spus nimănui despre acest lucru. Motivul, se pare, este acela că bărbatul care a pus la cale totul ar fi vrut vrut să se căsătorească cu victima.

"Nimeni din familia sau prietenii tăi nu te va mai accepta. Acum ne putem căsători", a declarat vinovatul. Acesta a fost arestat ulterior.

Operația de schimbare de sex a avut loc la Colegiul Medical Begrajpur din Mansoorpur. Medicii au fost mână în mână cu Omprakash, numele cu care se identifică bărbatul. 

Cazul a fost făcut public iar indienii au ieșit în stradă să protesteze. Organizația fermierilor din India a fost cea care a luat inițiativă în organizarea protestelor.

Victima, pe numele său Mujahid, a povestit cum medicii de la colegiul medical împreună cu Omprakash l-ar fi convins că este grav bolnav și necesită operat de urgență. Când anestezia și-a pierdut efectul, acesta s-a trezit și a avut parte de șocul vieții atunci când a aflat că a devenit femeie. 

"M-a dus la spital și în dimineața următoare am fost operat. Când mi-am recăpătat cunoștința, mi s-a spus că fusesem schimbat din băiat în fată", a povestit victima. La scurt timp după operație, tânărul a primit propunerea din partea celui care a pus totul la cale de a se muta împreună cu el.

Suspiciune de trafic de organe

Shyam Pal, președintele organizației BKU, a declara că acest incident are la bază o problemă mai mare a traficului de organe în spitalele din India. Acesta vrea ca toți cei implicați să fie trași la răspundere.

În cadrul acestor unități există o răfuială care vizează oamenii pentru recoltarea de organe și schimbarea de sex fără consimțământ. Acest lucru este cu adevărat nefericit. Vrem ca această afacere ilegală să fie oprită imediat. Toți cei implicați, inclusiv conducerea spitalului și cei care au facilitat această infracțiune, ar trebui să fie trași la răspundere și pedepsiți", a cerut Skyam Pal, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel