Onțanu, susținut de Patriarhul Daniel, la Sectorul 2
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ontanu-daniel
ontanu-daniel

Primaul sectorului 2, Neculai Onțanu, are o susținere electorală foarte importantă din partea Preafericitului Daniel, după ce Patriarhia a încheiat, în iunie 2010, un protocol cu Primăria Sectorului 2, prin care instituţia se declară susţinătoare a primarului, care la rândul său contribuie la înfiinţarea Catedralei Mântuirii Neamului şi a altor biserici.

Protocolul a fost postat de către BOR pe site-ul Patriarhiei Române, iar postarea conţine şi poze de la fericitul eveniment.

"Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi domnul Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, au semnat astăzi, 16 iunie, un protocol privind parteneriatul între Patriarhia Română, Arhiepiscopia Bucureştilor şi Consiliu Local al sectorului 2, din Municipiul Bucureşti. Protocolul prevede implicarea Arhiepiscopiei Bucureştilor şi a Primăriei Sectorului 2 în construcţia de biserici, restaurarea unor lăcaşuri de cult precum şi unele activităţi social – filantropice", se arată pe site-ul Patriarhiei

După cum a spus pentru Radio TRINITAS domnul Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, semnarea acestui protocol încununează un demers făcut de mai mulţi ani şi care urmează să „dezvolte implicarea primăriei Sectorului 2 într-o relaţie de continuitate cu Patriarhia Română, cu Arhiepiscopia Bucureştilor şi cu bisericile din Sectorul 2”, se mai arată pe site-ul BOR.

„Un obiectiv important al protocolului se referă şi la posibilitatea finanţării unui obiectiv esenţial pentru toţi românii, este vorba de Catedrala Mântuirii Neamului” a spus domnul Neculai Onţanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel