Omul-cheie de la Nana: Cine a înregistrat terenul lui Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Omul-cheie în afacerea Nana a dezvăluit cine a înregistrat terenul Ioanei Băsescu la Registrul agricol al Primărie. Tudoriţa Nicolae a dezvăluit, după audierea sa în Comisia parlamentară de anchetă Călăraşi, că cel care a înregistrat terenul cumpărat la Nana de fiica președintelui Traian Băsescu a fost Adrian Rădulescu, consilier prezidențial.

"El (Adrian Rădulescu - n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri", a spus Tudoriţa Nicolae, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, ea a răspuns: "Nu. Niciodată".

Chestionată când a aflat că respectivul teren a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

"Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situaţie. Avem de transmis ceva şi e firesc că trebuia să văd", a menţionat Nicolae, care a adăugat că a aflat această informaţie atunci când tranzacţia era deja făcută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel