Omul care l-a denunţat pe deputatul Aurel Bălăşoiu a candidat pe listele PSD la alegerile locale
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 07 oct 2022, 17:24
WhatsApp
Facebook Aurel Bălăşoiu
Facebook Aurel Bălăşoiu
Denunţătorul deputatului Aurel Bălăşoiu, Cristi Călin, a candidat pe listele PSD la alegerile locale din 2016 şi din 2020. 

Pe Facebook, acesta scrie că este membru al PNL Bacău, însă acest lucru a fost infirmat de conducerea partidului. 

"Cristi Călin nu există în baza de date a PNL Bacău. Nu este membru PNL”- a declarat Mircea Fechet, deputat PNL şi preşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor din Bacău, pentru interespublic.ro.

Acesta a cochetat, însă, cu politica, dar pentru PSD. Concret, la alegerile locale din 2016 şi din 2020, Cristi Călin a candidat pe listele pentru consilieri locali în comuna Horgeşti, judeţul Bacău. El nu a câştigat, însă, niciun mandat. 

Primarul PSD din comuna Horgeşti, Luminiţa Temea, a confirmat că acesta a candidat pe listele PSD, dar nu a dorit să dea mai multe amănunte, şi nici nu a spus dacă acesta mai este sau nu membru al PSD. 

Aurel Bălășoiu se declară nevinovat: Familia mă cunoaște foarte bine. Am 37 de ani de căsătorie

Deputatul Aurel Bălășoiu, acuzat că ar fi întreținut relații intime cu un băiat care ar fi fost minor și exclus din PSD în urma acestor acuzații grave, insistă că nu este vinovat. El recunoaște că apare în pozele indecente apărute pe internet, însă afirmă că nu a întreținut relații cu minori. Mai mult, Bălășoiu a declarat din nou că că nu își dă nici demisia din Parlament până când nu i se prezintă dovezi că este vinovat.  Într-o declarație telefonică oferită pentru Realitatea Plus, el a afirmat că se consideră nevinovat, până la proba contrarie.

"Până nu sunt chemat să mi se prezinte materiale nu mai vorbesc (...) Acum, când vorbim, sunt în fața icoanei", a spus Aurel Bălășoiu.

Întrebat dacă a întreținut relații intime cu un minor, Aurel Bălășoiu a spus: "Niciodată, niciodată, legea să mă pedepsească. Dacă e așa, să mă împuște. (...) Familia mă cunoaște foarte bine. Am 37 de ani de căsătorie. (...) Dacă instanta zice "Bă, ești vinovat, du-te la pușcărie, dă-ți demisia", până atunci lăsăm jocurile cum sunt", a declarat Bălășoiu, în exclusivitate la Realitatea Plus.

PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu, în urma unor imagini compromițătoare. Acuzații grave

"Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine,"  a anunțat Partidul Social Democrat. 

Acesta a fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș. Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel. 

Aurel Bălășoiu postează pe contul personal de Facebook într-o persoană credincioasă, cu foarte multe fotografii de la biserică. De asemenea, mesajele sale conțin adesea trimiteri religioase și predici. Conform CV-ului său, acesta ar fi absolut facultatea de Teologie. 

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?