Oltean anunță "decapitări" în PDL: Gheorghe Ștefan, pe listă
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean a anunțat, joi, pentru site-ul pesurse.ro, noi decapitări ale conducerilor mai multor filiale democrat-liberale, motivând performanțe slabe, dezinteres sau "imposibilitatea de a mai fi alese".

"Partidul a luat o decizie care vizează organizarea de alegeri, până în iarnă în toate organizațiile", a declarat Ioan Oltean, potrivit căruia, la unele din ele va veni “categoric” o nouă conducere.

Liderul democrat-liberal a precizat că în vizor sunt luate "actualele structuri politice care nu au confirmat sau care nu manifestă interes", nominalizând și câteva dintre filialele vizate, precum cea din Argeș, condusă de fostul senator Mircea Andrei, cea din Neamț, condusă de primarul Gheorghe Ștefan, dar și filiala PDL Giurgiu, la conducerea căreia se află fostul deputat Bogdan Cantaragiu, PDL Vrancea, condusă de Constantin Neata și filiala din Teleorman, la conducerea căreia se află Teodor Nițulescu.

Anunțul lui Ioan Oltean survine la doar o zi după ce interimarul de la PDL Dâmbovița, Liviu Negoiță, a decapitat conducerile tuturor celor 89 de filiale locale ale județului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel