Olivia Steer, PREMIU-ȘOC. Florentina Opriș, explicații HALUCINANTE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dacă ar fi după Olivia Steer, probabil că ar trebui să mâncăm pătrunjel cu roșii pentru a ne vindeca de cancer. După cum știți, soția lui Andi Moisescu promovează un stil de viață ciudat care nicidecum nu ne ajută, dar cu toate acestea, trăim într-o țară în care un astfel de personaj - în loc să fie arătat cu degetul și pus la zid, este PREMIAT!

Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa anti-vaccinare, a fost premiată, miercuri seara, la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", pentru "rolul său activ în societate".

În acest context amintim că România este țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă și cu cea mai scăzută rată a vaccinării.

Explicații tulburătoare...

Florentina Opriș, președintă a Asociației Pentru O Viață Sănătoasă, organizatoarea evenimentului cu pricina, a avut o reacție în acest scandal.

"Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos, iar părerile sale personale și pozițiile sale referitoare la anumite subiecte nu au fost luate în considerare când s-a decis acordarea acestui premiu.

Ne cerem scuze dacă acestă decizie a noastră a prejudiciat în vreun fel brandurile care ne-au fost alături în demersul nostru de a promova valorile de sănătate și excelența în medicină. Ni se pare deontologic și de bun simț față de brandurile care cu bunăcredință au decis să ne sprijine, să ne delimităm de orice le poate aduce prejudicii valorilor lor. Prin urmare, dacă brandurile care ne-au susținut consideră că acordarea acestui premiu le-a adus prejudicii de imagine, am decis retragerea în mod oficial a acestuia, în ciuda faptului că alegerea noastră de a-l oferi a fost bazată pe total alte considerente decât cele pentru care Olivia Steer este acuzată în spațiul public", a spus Florentina Opriș.

Ne întrebăm totuși la ce se referă Florentina Opriș când spune că Olivia Steer încurajează un mod de viață sănătos...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel