România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 22 mai, 19:07
Olivia Steer, apărătorul suprem al lui Viorel Cataramă, se ceartă cu presa: Șocant
Olivia Steer
Olivia Steer a devenit ”fan” Viorel Cataramă, după ce omul de afaceri a ales să meargă într-o zonă posibil afectată de COVID-19. 

”Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!” era reacția Oliviei Steer la gestul lui Viorel Cataramă. VEZI AICI

Acum, când un site de știri a scris că Viorel Cataramă a făcut o propunere incredibilă, Olivia Steer a decis să calce în picioare presa. Omul de afaceri i-a cerut Avocatului Poporului să conteste la CCR legea privind starea de alertă, prin care românii sunt obligați să poarte măști și să accepte să fie termoscanați la magazin. În titlul știrii, era scris că propunerea este ”incredibilă”, ceea ce pare că a enervat-o la culme pe Olivia Steer, dând un mesaj tăios: ”Orice invocare a drepturilor și libertăților noastre fundamentale este etichetată ca fiind "incredibilă" sau "șocantă" ori "iresponsabilă". Incredibil ori șocant, cu adevărat, mai e doar că presa scrisă și televizată - pe numele ei adevarat PREȘa - mai are cititori și telespectatori.”

(w670)

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro