Olimpiu Moruţan, probleme de adaptare la Galatasaray şi din cauza limbii: Uneori ia masa singur...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Galatasaray
Facebook Galatasaray
Antrenorul lui Galatasaray Istanbul, Domenec Torrent, a dezvăluit că Olimpiu Moruţan nu se înţelege cu colegii săi de la Galatasaray pentru că nu vorbeşte altă limbă în afară de română. 

La flash-interviul de după meciul cu Malatyaspor, Domenec Torrent (59 de ani) a fost întrebat despre absența lui Moruțan. Antrenorul spaniol a părut iritat de întrebare și a lăsat de înțeles că românul nu a prins lotul din cauza concurenței acerbe din vestiar. 

"Nu înțeleg de ce mă întrebați special de Moruțan. Astea sunt întrebări despre jucători care nu reușesc să joace constant. Ați văzut meciul cu Dinamo Kiev (n.r. Moruțan a fost integralist). Văd în fiecare zi ce se întâmpă pe teren sau la antrenamente.

Atât Moruțan, cât și Bariș (n.r. Bariș Yilmaz) se antrenează extraordinar. Nu am nimic de reproșat legat de antrenamente. Așa cum am mai spus, trebuie să exclud 5 jucători la fiecare meci, nu este ușor. Toți merită să joace", a explicat Torrent, potrivit Sporx. 

"Uneori ia masa singur"

"Acum câteva zile, Moruțan lua masa de unul singur în Florya, poate fi dificil să comunici cu el. Nu știe decât româna, iar uneori nu îl are alături pe translator.

În afară de faptul că este un profesionist, toată lumea vrea să îl ajute pentru că este un băiat bun. Am auzit că îl ignorăm pe Moruțan, de parcă nu ne-ar mai interesa de el. Sunt lucruri foarte absurde.

Le-am mai explicat înainte, nu am nicio problemă cu nimeni. Cu atât mai puțin cu jucătorii tineri. Cu cât dau mai mult, cu atât suntem mai alături de ei", a mai adăugat Torrent, citat de Digisport

Un club din Liga I îi închide uşa lui Becali: Ce să mai discutăm de alţi jucători?

„Eu nu ştiu de ce Gigi Becali tot trage de timp atât de mult. Pentru mine cazul lui Moruţan este unul închis. Gigi Becali tot va rămâne dator către noi şi după ce a depus acel apel. Nu are cum să câştige deoarece actele sunt foarte clare în favoarea noastră. Ce să mai discutăm acum şi de alţi jucători? Acum, dacă Botoşani nu mai este în play-off, oricum pe Gigi Becali nu îl mai interesează de jucători de la noi”, a spus Valeriu Iftime, conform Prosport.

Declaraţiile vin după ce FCSB nu a plătit către FC Botoşani procentele din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Asta pentru că, susţine FCSB, turcii nu au plătit nimic până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel