Oligarhul ucrainean Viktor Medvedeciuk, al cărui copil e botezat de Putin, AVERE impresionantă. Are un tren de AUR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Oligarhul ucrainean Viktor Medvedeciuk, al cărui copil e botezat de Putin, AVERE impresionantă. Are un tren de AUR / Foto: Captură video Youtube France24
Oligarhul ucrainean Viktor Medvedeciuk, al cărui copil e botezat de Putin, AVERE impresionantă. Are un tren de AUR / Foto: Captură video Youtube France24
Oligarhul ucrainean Viktor Medvedeciuk, al cărui copil e botezat de președintele rus Vladimir Putin, are o avere impresionantă.

Magnatul ucrainean Viktor Medvedchuk este văzut drept principalul aliat al președintelui Vladimir Putin la Kiev și ar apăra interesele Kremlinului de ani de zile. Mai mult, Vladimir Putin i-ar fi botezat un copil celui care era numit cândva ”prințul întunecat” al politicii ucrainene. Anul trecut, Forbes l-a prezentat pe Viktor Medvedchuk ca fiind a 12-a cea mai bogată persoană din Ucraina, scrie France24.

Oligarhul nu ține secretă apropierea lui de Putin. Legăturile dintre cei doi bărbați datează de la începutul anilor 2000 și Medvedchuk spune că liderul rus este nașul fiicei sale celei mai mici, Darya. Medvedchuk și Putin au fost fotografiați în mod regulat împreună la evenimente fastuoase, inclusiv cursa de Formula 1 de la Soci.

"Avem o relație grozavă. S-a construit de-a lungul multor ani", a spus el într-un interviu acordat pentru AFP în 2019.

Averea impresionantă a lui Viktor Medvedchuk

De-a lungul timpului Viktor Medvedchuk a strâns o avere de-a dreptul impresionantă. La solicitarea Biroului de Stat de Investigații din Ucraina, au fost sechestrate 154 de bunuri ale oligarhului Viktor Medvedchuk și ale soției sale. Printre acestea se numără treizeci de terenuri, 32 de apartamente, 23 de case, 17 parcări, un iaht și o flotă de 26 de mașini de lux, relatează presa ucraineană.

El este și proprietarul unui tren de aur, transmite Realitatea Plus. În imaginile filmate în acest tren, se pot observa mai multe obiecte de mobilier care sunt făcute din aur, inclusiv veceul.

Viktor Medvedchuk, capturat. în Ucraina. Zelenski vrea să îl dea la schimb pentru prizonieri de război

Politicianul Viktor Medvedchuk, acuzat de trădare în Ucraina, a fost capturat de forţele de la Kiev.  Anunţul a fost făcut chiar de Volodimir Zelenski, pe pagina sa de Telegram.

"O operaţiune specială care a fost dusă la capăt graţie celor de la SBU. Foarte bine lucrat! Revenim cu detalii", a anunţat preşedintele ucrainean pe reţeaua de socializare. 

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că informațiile despre reținerea politicianului de opoziție Viktor Medvechuk de către serviciile speciale ucrainene trebuie verificate. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel