Olguţa Vasilescu susţine că instanţa nu a înştiinţat-o că are termen în procesul intentat de Udrea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Olguta vasilescu vs udrea
Olguta vasilescu vs udrea

Lia Olguţa Vasilescu, senator PSD, acuză judecătoria Sectorului 5 că nu i-a trimis nicio citaţie la recursul pe care l-a avut astăzi în procesul pe care i l-a intentat ministrul Turismului, Elena Udrea. Întreg scandalul a pornit după ce Olguţa Vasilescu a afirmat că Elena Udrea s-ar afla în spatele arestării primarului Craiovei, Antonie Solomon. Udrea susţine că acele afirmaţii i-au adus prejudicii de imagine şi cere daune de 100.000 de lei.

Olguţa Vasilescu susţine că Udrea a făcut recurs la procesul pe care l-a pierdut la prima instanţă, dar ea nu a primit nicio citaţie din partea judecătoriei pentru a se prezenta la proces. "Mergând azi în instanţă, a cerut, cum era normal, motivarea recursului care ar fi trebuit să-mi ajungă acasă, dar fie s-a rătăcit, fie  la Ministerul Justiţiei e austeritate şi n-au coli şi xerox. Şi instanţa a decis ca avocatul meu să  ia un exemplar de la avocatul doamnei Udrea", a explicat aceasta.

La rândul său Udrea susţine că afirmaţiile senatorului PSD îi creează prejudicii de imagine şi a cerut despăgubiri de  100.000 de lei, sumă care va merge la o fundaţie pentru drepturile ziariştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel