Data actualizării:
Data publicării:

Olguța Vasilescu s-a decis ce face de referendum: Nici eu nu sunt pentru OUG pe justiție

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu a spus ce va face în privința referendumului și explică faptul că nici ea nu este de acord cu Ordonanțele de Urgență pe tema justiției.

Nici eu nu sunt pentru OUG pe justiție și pentru asta nu trebuie să merg la referendum. Chiar nu sunt. Noi am dat două OUG pe justiție. Celebra OUG 13 care nu a ajutat pe nimeni și care a produs un fiasco total, iar a doua OUG a dat-o domnul Tudorel Toader după ce modificasem legile pe justiție în Parlament, cum e firesc să se întâmple și cum e firesc să fie și apoi publicate în Monitorul Oficial și nu blocate de președinte. Pentru asta nu am nevoie de referendum.

La amnistie și grațiere vorbim numai despre fapte de corupție. Să nu uităm că sunt patru mari și late infracțiunile de corupție: dare și luare de mită, traficul și cumpărare de influență. Ce facem mai departe cu pedofilii, violatorii, criminalii? Pentru ăștia putem să dăm amnistie și grațiere? Președintele așa întreabă..., a spus Lia Olguța Vasilescu, prezentă în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Vezi și: Miza lui Iohannis. Chirieac: E o nebunie! Așa ceva e inacceptabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel