Olguța Vasilescu: Protocolul USL, renegociat la cererea lui SRS
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lia_Olguta-Vasilescu
Lia_Olguta-Vasilescu

Vicepreședinte PSD și primar al Craiovei, Olguța Vasilescu spune că, din câte știe ea, renegocierea protocolului USL s-a făcut la solicitarea senatorului liberal Sorin Roșca Stănescu și este un lucru ce merită salutat.

”Am înţeles că asta a cerut Sorin Roşca Stănescu şi poate este pentru prima dată în ultimul timp când Sorin Roşca Stănescu are dreptate. Probabil era nevoie să stabilim nişte reguli de lucru mai clare, pentru a nu mai avea discuţii, pentru că se pare că unii sunt cu munca, iar alţii sunt cu nimic”, a spus edilul, citată de Agerpres.

Președintele PSD Victor Ponta anunța luni că protocolul USL este suspendat și urmează a fi rediscutat după formarea unei echipe de renegociere. Candidatura la prezidențiale a lui Crin Antonescu rămâne însă nerevizuibilă, a precizat Ponta.

”Sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare - cele referitoare la alegeri locale, la alegeri parlamentare. Au apărut situaţii noi şi cred că după acest moment tensionat trebuie să rediscutăm practic protocolul. Să facem o echipă de negociere, să discutăm cu colegii liberali, pentru că, sincer, cu cei de la PC, de la UNPR nu a apărut nicio problemă în acest sens. Şi sper să găsim soluţiile cele mai bune”, a declarat social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel