Olguța Vasilescu: Iohannis să se uite în oglindă. Va vedea un om cu zeci de dosare penale
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Vasilescu
Vasilescu
Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că de la preluarea guvernării, social-democraţii s-au ocupat de creşterea pensiilor, a salariilor şi au luat mai multe măsuri pentru studenţi şi în domeniul protecţiei sociale, respingând afirmaţia şefului statului că s-au ocupat de justiţie ca să îi scape pe corupţi.

"Klaus Iohannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost să se ocupe de Justiţie ca să îi scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţa de urgenţă dată de guvernul din 2017, după OUG 1/2017, care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării. În ceea ce priveşte corupţii, îi recomand lui Klaus Johannis să se uite în oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de instanţe judecătoreşti", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Sâmbătă, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfăşurată la Sinaia, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că guvernarea PSD a reprezentat "un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel