Data actualizării:
Data publicării:

Olguţa Vasilescu aruncă bomba: Sorina Pintea NU e suspendată din PSD

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Olguţa Vasilescu a declarat că Sorina Pintea nu este suspendată din PSD, în ciuda informaţiilor vehiculate pe această temă. 

Olguţa Vasilescu a declarat, în direct la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, că, potrivit informaţiilor pe care le-a obţinut de la colegii de partid, Sorina Pintea nu a fost suspendată din PSD.

"Mi-am întrebat colegii de partid care au participat la acea şedinţă dacă s-a votat vreo suspendare a Sorinei Pintea. M-au asigurat că nu. În primul rând acolo nu a fost o şedinţă CEx ca să poată să ia o decizie. A fost o şedinţă informală cu preşedinţii de organizaţii, s-a discutat, normal, şi despre cazul Pintea, dar nu a fost luată niciun fel de decizie în acest sens. Asta ca să terminăm cu minciuna care s-a tot rostogolit în spaţiul public cum că PSD a votat suspendarea sa", a declarat Olguţa Vasilescu. 

"Domnul Ciolacu a anunţat faptul că acolo a fost o discuţie despre modificări la statut care ar trebui să prevadă că, în cazul în care o persoană este arestată sau este condamnată de instanţă să fie automat suspendată din partid", a mai declarat Olguţa Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel