Olăroiu, considerat salvatorul sezonului trecut, atacă dur Steaua. Vezi aici declaraţile şocante ale acestuia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
olaroiu
olaroiu

Aflat în Austria, acolo unde face pregătirea de vară cu Al Ain, Cosmin Olăroiu lansează un atac dur la adresa Stelei şi a lui Gigi Becali, criticând, politica de transferuri şi lipsa profesionalismului.

Antrenorul îl critică dur pe Prepeliţă, ”nu e nici cal, nici măgar”, şi anunţă că n-are de gînd să mai lucreze printre stelişti, fiindcă ”sîntem incompatibili”.

"Nu cred ca o sa ma întorc acolo vreodata! Suntem incompatibili. Ei nu sunt profesionisti! Macar de l-ar lasa pe MM sa conduca, dar nu se întâmpla asa! Bilasco nu trebuia lasat sa plece! Au ramas fara nici un vîrf veritabil. Nici Rusescu, nici Mihai Costea nu sunt vârfuri. Iar achizitiile care se pregatesc...", a spus Cosmin Olaroiu.

Steaua nu a impresionat în această vară şi îşi pune toate speranţele în transferul lui Andrei Prepeliţă. Olăroiu le taie însa elanul steliştilor.

"Prepeliţă? Nici dacă-mi dă cineva un milion de euro, nu-l iau pe Prepeliţă! A jucat mijlocaş ofensiv şi a marcat o dată la trei ani! El nu e nici cal, nici măgar!", a tunat Olăroiu.

Oli l-a desfiinţat si pe Florin Costea, cel pe care Gigi sa-l ia la Steaua: "Are calitati, dar nu se antreneaza. Din cauza pregatirii precare, in meciuri nu mai are energie, nu mai are mintea limpede. Ii lipsesc solutiile, fiindca nu i se mai oxigeneaza creierul!", a explicat fostul antrenor al Stelei.

De asemenea, Olăroiu s-a arătat deranjat de faptul că jucătorii Stelei nu şi-au primit nici până acum primele de 10 mii de euro pentru câştigarea Cupei României.

"Îmi pare rău că am promis ceva şi cei de acolo nu s-au ţinut de cuvânt. Dar, aşa este la Steaua", a încheiat Olăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel