”Oferta” primită de la belgieni când Alin Bucur a vrut să-și facă restaurant în Anvers. ”Îți dădea bani și totul la dispoziție. Noi avem o țară frumoasă, dar o distrugem”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Anvers/pexels
Anvers/pexels
Alin Bucur a investit în plaja Caelia de pe litoralul românesc, pentru care plătește de anul trecut, din august, fără a aduce vreun venit. 

Nu o dată, Alin Bucur a spus că dacă ar fi mers cu banii investiți în Plaja Caelia în afara țării, ar fi fost apreciat și susținut, căci orice țară își dorește investitori. Străini pare că vrea și România, dar ce se întâmplă când un român investește aici? De exemplu, plaja Caelia a fost blocată de autorități, de Apele Române, de Inspectoratul de Stat în Construcții, din ”n” motive. Adevăratul motiv ar fi politic și blocajul n-ar avea alt fundament, a spus însuși primarul Constanței: ”Autorizația a fost perfect legală. Din păcate s-a suprapus cu campania electorală și unii competitori de-ai mei din cursa electorală au considerat că este o temă de exploatat pentru a câștiga voturi. Pun la îndoială o investiție care nu este a mea. Este a Constanței, a constănțenilor, și bineînțeles a investitorului privat. Suntem într-o economie de piață. Omul acela trebuie să câștige bani. Să-și recupereze investiția. Eu vă spun un lucru. Noi am dat o autorizație perfect legală. A intervenit, mă rog, știți de cine este vorba".

Citește mai mult aici: EXCLUSIV  Blocajul de la Plaja Caelia, a lui Alin Bucur, politic, spune chiar primarul Chițac: Autorizația, perfect legală. Din păcate s-a suprapus cu campania electorală

Chiar și așa, plaja rămâne închisă, iar cazul ajunge în instanță. În stânga și-n dreapta plajei zac gunoaie de gunoi, la temperaturi caniculare, care, însă, nu deranjează pe nimeni. În ciuda tuturor piedicilor, Alin Bucur spune că are o investiție minunată pe care o va arăta publicului larg când va reuși să o deschidă, gratuit. Deja unii turiști care ajung în zonă își fac poze aici, a spus mândru investitorul: ”Nu că e proiectul meu, dar e o frumusețe. Deja vin oameni și-și fac poze acolo”. În același timp, recunoaște că ”nu merită, pentru toți banii din lume, situația asta pe care o trăim, nervii întinși la maximum, dușmanii...”. 

Citește mai mult aici: EXCLUSIV  Investitorul Alin Bucur, blocat de autorități, ar putea face plaja Caelia în altă țară: Nu merită pentru toți banii din lume. România nu vrea taxe și impozite/ VIDEO

În cadrul emisiunii, Alin Bucur a vorbit despre oportunitățile pe care le oferă alte state, ajungând la concluzia că-n țara noastră nu se dorește să o ”înflorim”, ci preferăm să o distrugem. 

”Mai de mult am fost în Anvers, în Belgia, și am cochetat cu ideea de a-mi deschide un restaurant, la rugămintea unui prieten. Vreau să spun - și nu exagerez - Primăria îți dădea niște bani și-ți punea la dispoziție toate actele și absolut tot, ca să te ajute să deschizi. De ce? E simplu, ei câștigau pe parcurs. Numai la o locație de genul ăsta, să ai 200 de angajați, să plătești taxe și impozite, vă dați seama câți bani sunt. Dar nu despre asta vorbim. Vorbim despre faptul că avem o țară frumoasă, pe care, în loc să o înflorim, o distrugem” afirmă Alin Bucur, investitor pe litoralul românesc, în plaja Caelia. 

Citește și: EXCLUSIV  ”Mi-a spus că el a fost la DNA și că el o să mă închidă”. Până unde au ajuns lucrurile pentru plaja Caelia. Investitorul Bucur: Lucrurile se opresc la București, de aici se blochează tot

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel