ODIOS! Un român din Italia ar fi violat o copilă de 5 ani. El și tatăl fetei erau prieteni
Data publicării:
Autor: Doina Manic
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 32 de ani, cetățean roman, a fost arestat miercuri, 22 iulie 2020, în orașul Ostia, Italia. Acesta este acuzat că a violat o fetiță de doar 5 ani, fiica amicului său.

Violul s-ar fi produs la sfârșitul lunii iunie, într-o după amiază, atunci când tatăl fetiței și-ar fi lăsat cei doi copii ai săi, în vârstă de 2 și 5 ani în grija bărbatului, pentru că a fost chemat pe neașteptate la muncă, scrie presa italiană. Se pare că părinții fetiței aveau încredere în acesta, deoarece le era atât vecin, cât și prieten de familie.Totuși, seara,  atunci când părinții s-au întors și și-au luat copii acasă, fata îngrozită ar fi povestit că bărbatul în grija cărui au fost lăsați, a agresat-o sexual. Speriați, părinții și-au dus imediat copilul la un spital din apropiere, iar medicii au constatat dovezile violenței suferite pe corpul fetiței, ea având și probleme legate de starea psihologică.

Mărturisirea șocantă a copilei

Fata a mărturisit apoi despre violența suferită, în timpul unei audieri protejate în prezența anchetatorilor și a unui psiholog. Ea a confirmat tot ce îi spusese înainte mamei. Mai mult, fetița a povestit în detaliu tot ce s-a întâmplat, menționând că bărbatul a lăsat-o în pace abia atunci când a auzit zgomotul mașinii mamei sale, care se întorcea acasă. Atunci când femeia și-a luat înapoi copiii, suspectul s-a comportat absolut normal, fără să dea ceva de bănuit.

Astfel, poliția din Ostia a considerat că sunt dovezi suficiente pentru ca să îl aresteze pe D.C., un român de 32 de ani. Bărbatul a fost reținut în timp ce era la muncă, pe un șantier din zona Trionfale, Italia. Ulterior, el a fost transferat în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel