Octavian Hoandră, REACȚIE după atacul lui Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Jurnalistul Octavian Hoandră a ținut să îi dea replică lui Traian Băsescu după atacurile acestuia de duminică seară, de pa Facebook, dorind să îi transmită că nu a fost vorba de nicio capcană.

"Am plănuit emisiunea de joi. Toți invitații știau de joi de emisiune. Vineri i-am dat sms lui Traian Băsescu și i-am spus că tema emisiune va fi despre cele două mandate ale sale. I-am spus că - dacă vrea – este invitat cu toată plăcerea. După aceea l-am sunat și i-am spus cine vine la emisiune. L-am întrebat dacă îi este frică, iar el mi-a zis: Par eu unui om căruia să îi fie frică? I-am spus: domnule președinte, sigur că nu păreți.

Fac precizarea că eu fac pesă de 25 de ani și am volum dedicat lui Traian Băsescu. L-am criticat ca președinte. Nu este nicio noutate. Nici eu și nici Rareș Bogdan nu eram adulatorii lui Traian Băsescu. Nu este nicio noutate. Întotdeauna l-am criticat. Cu toate acestea, m-am comportat civilizat și am tratat cu umor jignirile sale. În toate editorialele mele, nu l-am atacat niciodată la persoană. Eu am criticat modul său de a se comporta", a spus Octavian Hoandră.

"Domnia sa știa foarte bine cine vine la emisiune. I-a convenit. A putut să-și lanseze mesajul. Credeam că este dispus să răspundă la întrebări. Au fost întrebări foarte clare, foarte concise, iar domnia sa a luat totul ca pe o luptă. Eu nu mi-am propus să fac emisiuni de luptă. Nu a pus nimeni la cale o execuție", a mai precizat duminică seară jurnalistul Octavian Hoandră, la Realitatea TV.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, atac la Rareș Bogdan după interviul de la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel