ȘOC pe Facebook: Femeia kamikaze din Paris are pagină post-mortem. Ce video a publicat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Polițiștii francezi au luat, miercuri, cu asalt teroriștii ISIS, care s-ar afla în spatele atacurilor simultane sângeroase din 13 noiembrie din inima Parisului.

Trei teroriști au murit, șapte au fost reținuți. Unul dintre teroriștii morți a fost o femeie. Ea s-a aruncat în aer, declanșând vesta explozivă. Înainte de a se arunca în aer, prima femeie kamikaze din Europa s-a auzit urlând: "Ajutați-mă! Ajutați-mă!", scrie Daily Mail. Hasna Aitboulahcen se presupune că era verișoara "creierului" atacurilor teroriste de vineri, din Paris, Abdelhamid Abaaoud. 132 de persoane au murit în urma atacului terorist de vineri. 

Pe Facebook a apărut o pagină cu numele femeii kamikaze, prima din Europa, după ce ea a fost ucisă. Ea avea 26 de ani, a fost născută în 12 august 1989. Pagina de Facebook are și o fotografie (cea atașată articolului) însă nu este confirmat că ea este Hasna Aitboulahcen, chiar dacă așa este descrisă. 

Pe pagina sa de Facebook a fost publicat și un video din timpul atacului, unde aude cum polițiștii o întreabă "unde este prietenul tău?", iar ea răspunde de două ori "nu este prietenul meu": 

 

Hasna Aitboulahcen née le 12 août 1989 (26 ans) est la première femme terroriste de France et serait la cousine du terroriste Abdelhamid Abaaoud l'homme le plus recherché des services antiterroristes également nommé comme étant le "cerveau" de l'attentat de Paris du 13 novembre 2015. Selon les informations de TF1, la femme kamikaze aurait passé un coup de fil à des complices avant de se faire exploser elle aurait préférée mourir en martyre plutôt que d'être capturée vivante. La chaîne a également diffusé un son amateur (à écouter sur la vidéo) où l'on entend les échanges entre les forces de l'ordre et cette terroriste avant que les coups de feu ne commencent. "Il est où ton copain ?", commence par crier les policiers. La kamikaze leur répond à deux reprises : "Ce n'est pas mon copain !".

Posted by Hasna Aitboulahcen on Wednesday, November 18, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel