Obiectul pe care Mircea Badea îl are întotdeauna la el
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Mircea Badea
Sursă foto: Facebook Mircea Badea
Mircea Badea are mereu la el un obiect. Nu pleacă de acasă fără să-l aibă. Și nu, nu ne referim la telefonul mobil.

Mircea Badea are mereu la el, în buzunar, un ban, acest obiect valoros. Nu chiar doar un ban, dar ați înțeles ideea. I se pare ciudat că sunt oameni care nu umblă cu bani la ei, ci mulți se bazează că plătesc cu o aplicație de pe telefon, dar ce ne facem dacă banca dă eroare? Sau dacă este atacată cibernetic? Sau, pur și simplu, are o defecțiune pe moment?

Apoi, Mircea Badea a zis că el nu ține banii în portofel, ci în buzunar.

„N-am înțeles niciodată ce caută banii în portofel. De ce trebuie să-i băgăm în portofel. N-am folosit niciodată portofel. Am mereu bani cash la mine, dar îi țin direct în buzunar. Nu înțeleg de ce să-i bag în portofel. Românii au niște portofele în care, la o adică, pot să și locuiască. N-am văzut în altă parte așa. Mă depășește subiectul. Nu zic că este bine să faceți ca mine, spun doar că sunt consternat de această alegere”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Apocalipsa - sfârșitul lumii. Prof.dr. Miron Bogdan vine cu exemple când oamenii au fost cuprinși de groază: Nimeni nu o să mă creadă / video - https://www.dcnews.ro/apocalipsa-sfarsitul-lumii-prof-dr-miron-bogdan-vine-cu-exemple-cand-oamenii-au-fost-cuprinsi-de-groaza-nimeni-nu-o-sa-ma-creada-video_912796.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel