Obiectivul secret al lui Putin. Hartmann: Este foarte grav! Asta au vrut naziştii când au intrat în URSS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Алесь Усцінаў)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Алесь Усцінаў)
H.D.Hartmann a spus care ar fi unul dintre obiectivele secrete ale Armatei Ruse, în contextul războiului din Ucraina.

"8 milioane de ucraineni care au fugit din calea războiului"

"Lăsând datele pe care ni le dau ambele părţi, eu mă uit la datele oferite de Organizația Mondială pentru Migrație şi Națiunile Unite. Domnule, sunt 8 milioane de ucraineni care au fugit din calea războiului. Este o depopulare a regiunii. 8 milioane! Nu vorbim de 80.000, de 800.000, de 1.000.000. 8 milioane! Numai indirect, prin această cifră nouă, un analist cu un ochi versat poate să înțeleagă imaginea devastatoare a acestui război şi forţele care sunt puse în aplicare şi distrugerile care au loc. Ca să îţi fugă 8 milioane de oameni, în nici 3 luni de război, asta este enorm! Ca să vă imaginaţi, este jumătate din populaţia României!

"Asta au vrut nazişti când au intrat în URSS"

Aici nu mai vorbim de un război de cucerire. Aici este un război care duce la depopulare, ceea ce cred că este, de fapt, unul din obiectivele secrete ale acestei campanii ruseşti de ocupare a Ucrainei. Vor să depopuleze teritoriile pe care le ocupă, ceea ce este foarte grav. Trece în spaţiul hitlerian, trece în spaţiul nazist. Asta au vrut naziştii când au intrat în URSS, să depopuleze, prin genocid, teritoriile ocupate şi să aducă aproape 3 milioane de germani să populeze din nou Ucraina şi spaţiile... Paradoxul este că ei intră în teritoriul nazist. Depopularea este o măsură a războiului și nu cred că este doar efect. Este chiar o politică conştientă a armatei de ocupație ruse şi se intră în terenul nazist. Exact ironia istoriei în numele denazificării Ucrainei", a spus H.D.Hartmann, în emisiunea Geostrategica, de la DCNews TV.

"Nu îl vom ajuta pe Putin să salveze aparenţele"

Între timp, Volodimir Zelenski îl acuză pe Emmanuel Macron că joacă la două capete. Într-un interviu acordat postului italian de televiziune RAI Zelenski a fost întrebat despre comentariile președintelui francez în care a avertizat că Europa trebuie să evite să-l umilească pe Putin.

"Vrem ca armata rusă să plece de pe teritoriul nostru - nu suntem pe teritoriul rusesc. Nu îl vom ajuta pe Putin să salveze aparenţele plătind cu teritoriul nostru. Asta ar fi nedrept", a spus Volodimir Zelenski adăugând că Ucraina nu va recunoaşte niciodată anexarea Crimeii de către Rusia.

Macron căuta "în zadar" "o cale de ieşire pentru Rusia", a spus Zelenski. Paluatul Elysée a respins acuzaţiile lui Zelenski.

"Preşedintele Republicii nu a discutat niciodată nimic cu Vladimir Putin fără acordul preşedintelui Zelenski şi nu i-a cerut niciodată preşedintelui Zelenski vreo concesie. El a spus întotdeauna că depinde de ucraineni să decidă termenii negocierilor lor cu ruşii", a declarat vineri un oficial al palatului Elysée, citat de Politico, notează Mediafax.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel