Obiectele norocoase NU EXISTĂ în Feng Shui. Mit spulberat. Octavian Sbârnă: ”Adevărata PUTERE. Universul te susține!” VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Octavian Sbârnă, consultant în Feng Shui, a vorbit despre esența acestei științe. El a atras atenția că nu este despre obiecte agățate în casă, ci despre o energie și o conexiune cu natura. 

”Cel mai important mit și, de departe, cel mai comun, inclusiv în Asia - am fost uimit să văd - este despre OBIECTE: feng shui constă în obiecte” a spus Octavian Sbârnă, consultant feng shui și astrologie chineză, în interviul acordat Astrosens. El a subliniat că feng shui înseamnă ”vânt” și ”apă”, astfel, este foarte simplu să ne dăm seama, conform acestuia, că ”rădăcinile acestei arte și științe nu au nicio legătură cu statuete și obiecte”. 

”Dacă te aliniezi cu energia de la mama natură, Universul te susține”

”Adevărata putere, dacă este să credem ce spune Feng Shui, și ce spune Feng Shui este așa: dacă te aliniezi cu energia de la mama natură, Universul te susține. Nu e o metaforă, este ceva care se întâmplă la propriu. Ce înseamnă asta? Înseamnă că-ți schimbă viața în cel mai pozitiv sens. Viața devine mai ușoară pentru că primești susținere pe domeniile care sunt importante pentru tine. Asta înseamnă foarte mult” a spus Octavian Sbârnă, în cadrul interviului pentru Astrosens. Consultantul în Feng Shui a afirmat că ”singurul lucru care-ți poate influența viața atât de profund este mama natură, energia care vine din Univers, doar chestii enorm de mari și de puternice, cum sunt planetele, constelațiile, Soarele, acestea au puterea de a ne influența atât de profund.”

Feng Shui este o stare de bine, nu design interior

De asemenea, un alt mit legat de Feng Shui, conform acestuia, este legat de design-ul interior. El subliniază că dacă intri într-o casă în care a fost un consultant de feng shui, nu-ți vei da seama că acolo a fost un asemenea specialist, pentru că nu vei întâlni statuete și alte obiecte care sunt considerate specifice. ”O să întâlnești, în schimb, o stare de bine. Nu știi de ce e, dar e.” a afirmat Octavian Sbârnă. În plus, spune consultantul în feng shui, cu privire la poziția mobilierului, există doar o ”mică fărâmă de adevăr”. Cel mai important este ”unde ne aflăm noi” și energia pe care o absorbim. ”Nu e despre mobilier, este despre om” a mai spus Octavian Sbârnă. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel