”Obezitatea a explodat în lume, cu complicații îngrozitoare, dar nu facem absolut nimic să o combatem”. Dr. Negru dă cărțile pe față: Cine te-a obligat să mănânci?
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @stockking
FOTO: Freepik @stockking
Doru Negru, medic de boli interne, diabet, nutriție, boli metabolice la Spitalul Clinic Sanador, a vorbit despre obezitatea care este tot mai prezentă în lume, dar și despre faptul că nu se face nimic pentru combaterea acesteia.

”Ne văităm că obezitatea a explodat în lume, cu complicații îngrozitoare, dar nu facem absolut nimic să o combatem.

Ce am văzut de șase luni? Au apărut reclame cu grăsani, cu grăsane. Nu care cumva să se simtă dați la o parte. Dar stau eu și mă întreb.

Acum doi ani l-am linșat mediatic pe ăla care a zis că s-a săturat să mai vadă celulită și grăsane pe piață. Acum cinci ani, în SUA au încercat, mai că nu a fost revoluție, în a încerca să îi pună pe durdulii să plătească dublu la avion”, a declarat medicul Doru Negru.

Citește și: George Buhnici, declaraţii prin care a revoltat Internetul: Mai daţi, fetelor, pe la sală. Venim la mare să vedem piele, am vrea să nu aibă vergeturi

Medic: Sunt o categorie de oameni absolut nevinovați

”Acum doi ani, la noi, a ieșit un scandal mare pentru că în cartea de la clasa pregătitoare, era o poveste cu grăsana. Bullying, aoleu. Păi ce, noi grașii nu avem voie? Ba da, cum să nu. Dar întreb: de ce nu facem reclame cu drogați? De ce nu facem reclamă cu bețivani? Sunt o categorie de oameni. Ăștia de ce se simt ostracizați? Hai că ăștia sunt intoxicați.

Dar de ce nu faci reclame cu extropiați, cu paralitici? Sunt o categorie de oameni absolut nevinovați. Și ei fac parte din lumea noastră, apropos de corectitudinea politică. Cu ăștia de ce nu faci reclamă și faci numai cu grăsani? 

Cum ridici vorba împotriva acestora, cum sare lumea în sus. Și vine lumea și spune: Dă-mi medicamente să slăbesc. Dar cine te-a obligat să mănânci? 

Ce ușor îmi este mie să spun! Cum era povestea cu corectitudinea politică? Te învață să iei r@hatul de partea curată? Cam aici este povestea”, a mai spus mediul Doru Negru.

Citește și: Care este singurul obicei pe care omul ”îl mai face normal”. Doru Negru (Sanador): În rest, hai să fim cinstiți

Mai multe în video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel