Oana Zăvoranu vrea să candideze la alegerile din 2024
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Oana Zavoranu
Foto: Facebook Oana Zavoranu
Oana Zăvoranu spune că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai vocale vedete din România. Nu se teme să spună lucrurilor pe nume, iar astfel a reușit să câștige admirația fanilor de pe rețelele de socializare.

Este foarte activă pe internet și mereu în contact cu comunitatea ei numeroasă de pe Instagram, cărora le povestește absolut toate planurile ei de viață.

Astfel că nu e nimic ieșit din comun ca aceasta să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri, căci nu vrea ca internauții să aibă curiozități despre ea. În urmă cu doar câteva ore, vedeta de televiziune a luat pe absolut toată lumea prin surprindere cu ultimul anunț pe care l-a făcut! 

Oana Zăvoranu vrea să candideze la președinția României: „Oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce”

Caracterul puternic al Oanei Zăvoranu este admirat de mulți internauți, care văd în ea un lider chiar capabil să fie la cârma țării, cel puțin asta spune vedeta pe contul personal de Instagram. Ba mai mult, ea a anunțat că pe baza acestor mesaje de încurajare venite de la fani s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Întrebare: Care crezi că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România? 

Oana Zăvoranu: Să devin președintele țării. (...) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(...) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!, a spus Oana Zăvoranu pentru WowBiz.

Oana Zăvoranu are un nou membru în familie, ”proaspăt sosit din Rusia”

Oana Zăvoranu a anunțat pe rețelele de socializare că micuțul Putin, noul său animal de companie, a fost adus direct din Rusia.

Vedeta a publicat mai multe imagini cu o pisică din rasa albastru de Rusia, pe care a numit-o Putin. 

„Cu multă dragoste din Rusia. Putin... atât. Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase, proaspăt sosit din Rusia cu pașaportul, cip și tot ce ‘trebe’... un veritabil ALBASTRU DE RUSIA. În rest, o să vă povestesc în curând… dacă nu zic nimic, nu înseamnă că nu văd tot și nu am părerile mele, ca de obicei…muncim la clinică pentru că ne dorim să venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialități, proiect nou, multe pentru vară și toamnă…Vă pup tare, vă iubesc și sunt cu ochii pe tot ce mișcă…doar că nu e cazul să toc frunza la câini, văd că se poartă... aveți grijă de voi”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de Instagram (vezi imaginea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel