Oana Zăvoranu le-a pus la zid pe divele din showbiz
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 19 ian 2018, 13:48
WhatsApp
Oana Zăvoranu a postat un mesaj dur pe o rețea de socializare.

"Cum e cu toate bloghistele, mocangiste, fomiste, vedete «wannabe» (n.r. care îşi doresc să fie persoane publice) sau unele chiar mai «consacrate», care îşi fac ele un milion opt sute şaizeci şi trei de mii de selfie-uri până se hotărăsc că arată «vii» într-una. Şi, după ce o postează şi sunt mai «gletuite» decât Ana a lu' Mesteru' Manole, au grijă să spună că ele aşa se scoală fresh de dimineaţă şi totul se datorează vieţii «healthy (n.r. sănătoase)» pe care o duc", a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

[citeste si]

Amintim că Oana Zăvoranu și-a adus motanul împăiat în direct la emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta nu a putut suporta moartea motanului său Marty, așa că l-a împăiat.  

Procesul de împăiere a durat nu mai puțin de opt luni. Oana Zăvoranu spune că i-a păstrat inclusiv organele interne, într-o cutie asemănătoare cu una de bijuterii. 

"Da, Marty al meu este în fiecare clipă lângă mama lui care l-a adorat, chiar şi dincolo de moarte! Acasă este casa lui şi oriunde voi pleca eu, el o sa fie cu mine! Precizez că în această fotografie Marty al meu nu mai este în viaţă. Multumesc, Răzvan Tănăsescu că i-ai fost cel mai bun medic 15 ani, că l-ai iubit enorm şi că mi-ai spus ce să fac ca să îl pot avea pentru totdeauna cu mine!", scria Oana Zăvoranu pe contul său de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?