Oana Zăvoranu, despre Smiley și Gina Pistol: O familie foarte forjată. E schimbată, e supărată fleașcă, mocangește tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Oana Zăvoranu
Foto: Youtube Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu i-a luat în vizor pe Smiley și Gina Pistol. 

Loredana, desființată de Horia Moculescu: Nu ştiu dacă mai e o voce! E absurdă

Deși mai multe vedete au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru declarațiile și miștourile pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa lor, bruneta nu se oprește din atacuri. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu i-a luat în vizor pe Smiley și Gina Pistol pe care i-a făcut cu ou și cu oțet după ce au devenit părinți. 

Aceasta a făcut declarații despre cei doi, desconsiderându-i total, în special pe prezentatoarea de la Antena 1, despre care a spus că, de când este mamă, nu știe decât să mocangească, făcând referire la promovările sau recomandările pe care le face Gina Pistol pe rețelele de socializare, pentru fane și în special pentru mamele care o urmăresc. 

"Ginuța s-a schimbat foarte tare"

"Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa.

După ce s-a născut copilul, schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z", susține Oana Zăvoranu în vlogul său. 

"Ce mocangește Ginuța. Are niște pilule care zice ea că sunt extraordinare", a mai spus Oana Zăvoranu.

Când crede Oana Zăvoranu că Gina și Smiley își vor arăta micuța

Fosta soție a lui Pepe le-a spus fanilor săi că pentru Gina Pistol și Smiley totul este o strategie și a spus când consideră ea că cei doi o vor arăta publicului pe micuța Josephine.

"Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm.

O familie foarte forjată în jurul căreia este acum foarte mare interes", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel