Oana Zăvoranu, despre DIVORȚUL de Alex Ashraf: Vine și pleacă...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Oana Zăvoranu
Foto: Instagram Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu a avut prima reacție despre divorțul de Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a trecut printr-un divorț cu scântei cu Pepe, iar de atunci, și-a găsit cu greu un partener care să o mulțumească și să o facă fericire. Cu toate acestea, Alex Ashraf a fost cel care a cucerit-o pe divă, iar după ce și el a divorțat de fosta soție, cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

Recent, au apărut o mulțime de zvonuri conform cărora Oana Zăvoranu se pregătește să divorțeze și de Alex Ashraf, iar vedeta a avut prima reacție. Astfel, conform mesajului ei, cei doi se iubesc extrem de mult și nu încape vorbă să renunțe unul la celălalt.

Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. “Restul” vine și pleacă”, este mesajul pe care l-a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, alături de o imagine cu Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, despre problemele din viața ei

Oana Zăvoranu a vorbit mereu deschis despre viața ei și despre problemele pe care le-a avut, iar în cadrul unui interviu, bruneta a mărturisit că au exitat unele discuţii în familia sa, însă cu dragoste şi înţelegere au reuşit împreună să treacă peste obstacole.

"Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit", a declarat Oana Zăvoranu la "Showbiz Report" de la Antena Stars.

Oana Zăvoranu l-a umilit pe Pepe și l-a făcut "bichon": Așa sărăcie, mă?

Oana Zăvoranu l-a desființat pe acesta numindu-l "bichon" și  l-a acuzat de faptul că s-a alăturat artiștilor care fac reclame pe Instagram.

"Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.

Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a bitch", a spus Oana Zăvoranu despre fostul ei soț Pepe, în ultimul ei vlog de pe Youtube.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel