Fiica Oanei Roman, UMILITĂ de Oana Zăvoranu. ATAC fără precedent. O dă în JUDECATĂ: Grave probleme PSIHICE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Oana Roman a trecut la atac, după ce Oana Zăvoranu i-a umilit copilul pe rețelele de socializare. 

Oana Roman este foc și pară după ce Oana Zăvoranu a umilit-o pe rețelele de socializare. Vedeta a ajuns să ceară ajutorul urmăritorilor pe un grup de socializare pentru a face rost de un avocat bun. Oana Roman vrea să o dea în judecată pe cineva care i-a ”terfelit” copilul în mod public, în online.

Totul a pornit de la un InstaStory al Oanei Zăvoranu, în care apare fiica Oanei Roman și unde vedeta a scris: "Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită... las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei". 

”Am nevoie de un avocat bun. Conflict cu un om cu grave probleme psihice”

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman, citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel