Oana Zăvoranu a mers peste Cove să-l bată: A scăpat și a fugit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu a mărturisit că a mers peste Cove să-l bată.

Totul s-a întâmplat pe vreama când cei doi formau un cuplu, acum 20 de ani. Vedeta a povestit cum, mânată de gelozie, s-a prezentat la ușa iubitului ei de atunci, Cove, crezând că o înșală.

"Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit... Păi, a fugit, nene! (…) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap. Mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi", a povestit Oana Zăvoranu, în emisiunea "Vorbește lumea”, chiar de față cu Cove, scrie viva.ro.

Oana Zăvoranu, suișuri și coborâșuri

Oana Zăvoranu a trecut printr-un divorț cu scântei cu Pepe, iar de atunci și-a găsit cu greu un partener care să o mulțumească și să o facă fericire. Cu toate acestea, Alex Ashraf a fost cel care a cucerit-o pe divă. După ce și el a divorțat de fosta soție, cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

La un moment dat, au apărut o mulțime de zvonuri conform cărora Oana Zăvoranu s-ar fi pregătit să divorțeze și de Alex Ashraf, iar vedeta a reacționat atunci.  ”Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. “Restul” vine și pleacă”, este mesajul pe care l-a scris Oana Zăvoranu, atunci, în mediul online.

Oana Zăvoranu a vorbit mereu deschis despre viața ei și despre problemele pe care le-a avut. În cadrul unui interviu, bruneta a mărturisit că au exitat unele discuţii în familia sa, însă cu dragoste şi înţelegere au reuşit împreună să treacă peste obstacole.

"Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit", a declarat Oana Zăvoranu la "Showbiz Report" de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel