Data actualizării:
Data publicării:

UPDATE: Reacția USR/ Oana Zamfir, informația serii: Surpriză de proporții! Membru USR, expulzat din SUA, unde a fost arestat

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Oana Zamfir a vorbit despre unul dintre membrii USR, alături de care Dan Barna a apărut de curând.

UPDATE: USR ne-a transmis un drept la replică în care susține că ”George Zika nu este membru USR”, susținând, în același timp, că print screen-ul afișat cu privire la adeziunea lui George Zika la partid ”este de fapt un mesaj generat automat pentru toți cei care completează o cerere de adeziune pe site-ul USR, ceea ce nu înseamnă că devin automat membri ai partidului. Toate cererile de adeziune sunt atent verificate de USR, iar persoanele  care nu îndeplinesc criteriile de integritate ale partidului, nu sunt  acceptate.” Partidul mai acuză că bărbatul ar putea fi chiar ”infiltrat”. 

"Este momentul amuzant al zilei în sensul că, în plin scandal cu interlopii, domnul Barna nu a ştiut cum să adâncească mai rău situaţia. Cred că dânsul a vrut să creeze un scandal care să mai acopere cumva din povestea cu Nicușor Dan, cu interlopii şi Clanul Sportivilor şi întâlnirea cu cel de la Sud Rezidenţial. Şi ce a făcut el... S-a dus sub geamul lui Pandele, în Voluntari, să îi strige lucruri, probabil în speranţa că iese primarul din Voluntari şi îi dă vreo replică. Nu s-a întâmplat asta.  Să ne înţelegem, aici nu sunt trecători. Sunt cei de la USR cu care domnul Barna s-a dus sub geamul lui Pandele.

Personajul pe care îl vedeţi în imagini face un live împreună cu Dan Barna, arată cum a venit în Voluntari. Surpriză de proporţii! Dânsul, George Zica, este expulzat din SUA, unde a fost arestat pentru infracţiuni tip clonare de carduri. Domnul este membru USR. Este o chestiune pe care am verificat-o în această seară. Iată articolul. Nu este greşită poza, nu este greşit numele. Domnul George Zica prins în această situaţie, împreună cu un alt român, pus la pachet şi trimis în România", a spus Oana Zamfir, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel