Oana Zamfir - Cătălina Porumbel, replici tari după faza cu ministrul Sănătății, din Sibiu- FOTO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Oana Zamfir și Cătălina Porumbel au vorbit despre viralul momentului dat de ministrul Sănătății. 

Ioana Mihăilă, ministru al Sănătății, a fost la Sibiu, de unde a oferit viralul momentului. A ieșit la o conferință de presă unde s-a poziționat invers la pupitru. Imaginea a stârnit amuzament și ironii pe Facebook. Și nu numai. De amuzat, s-au amuzat și jurnalistele Antena 3, Oana Zamfir și Cătălina Porumbel. 

În pasa de la Antena 3, Oana Zamfir a difuzat imaginea cu ministrul Ioana Mihăilă: ”Îți dau repede imaginea care m-a preocupat foarte mult în weekend, după ce dl. Cîțu a spus că practic și România poate fi condusă dacă e cu susul în jos. Văd că doamna Mihăilă... poate să vorbească din spatele acțiunii, din spatele pupitrului, nu din fața lui, ca să nu zic cum era să zic...”. 

”Este dovada vie că la Sănătate totul merge de-a-ndoaselea sau putem să mai tratăm și-n această cheie: când USR merge la Sibiu până și pupitrul se întoarce.” a spus Cătălina Porumbel. ”Eh, așa filosofic ai zis” a fost remarca Oanei Zamfir. 

Vezi imaginea în Galeria foto! 

Ioana Mihăilă a fost la Sibiu, la o campanie de vaccinare în localitatea Porumbacu de Jos. La conferința de presă, unde a lăudat campania de vaccinare din județ, s-a poziționat invers la pupitru. Glumele au curs: ”Psss, la pupitru se stă în partea cealaltă. Sau așa e la Sibiu: De unde-i scot, fraților?”, ”Care ați avea curajul să o lăsați pe doamnă să vă epileze inghinal?”. 

Pe paginile și conturile oficiale, nu apare pupitrul, ci doar cei care au vorbit, fiind încadrați ca în poza pentru buletin, de la umeri în sus. Pupitrul are un model standard și-l ajută pe vorbitor, în general, nu-l încurcă. Are partea înclinată spre persoana care vorbește, pentru ca aceasta să-și poată așeza foile de pe care citește. La Sibiu, se pare că pupitrul a fost folosit pe post de suport pentru microfoane. Poate și pentru că vorbitorii n-au avut nevoie de ajutor. Indiferent ce a stat în spatele acestei imagini, s-a viralizat rapid, generând glume pe Facebook, mai ales, în weekend. 

Vezi și: Moțiunea de cenzură, singurul avantaj pentru PSD. Chirieac: Distrugeri masive. Nu mai refaci PNL după o astfel de luptă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel