Oana Stancu: Pe Elena Udrea o văd ca pe o femeie, după ce sistemul o sfâșie acum
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Oana Stancu, realizatorul Antena 3, a postat pe pagina de Facebook, un text referitor la Elena Udrea, cu câteva ore înainte de votul final din Parlament privind cererea DNA de arestarea preventivă a fostului lider la PMP. Despre Traian Băsescu, realizatorul Antena 3 scrie că acesta "se va uita la televizor cum trupul lovit va fi târât în afara arenei, apoi aruncat unde îi e locul. Se va ridica din fotoliu și își va pune noua mască, cea de bunicuț al nepoțeilor săi drăgălași".

"Zilele acestea, omul care e expresia corupției regimului Băsescu, femeia - tupeu, femeia vulgară cocoțată în cele mai înalte etaje ale puterii, îmbătată de putere și profitând de ea până la abuzuri maxime, trăind din plin roadele dictaturii partenerului ei, distrugând destine, băgând adversari după gratii, ucigând pensionari cu măsuri de austeritate luate doar ca să fure mafia mai mult, acum acest om e la pamânt. Sistemul pe care l-a călărit cu aroganță acum o sfâșie!", scrie Oana Stancu pe Facebook.

"Ce i se întâmplă este o expresie a dreptății. A justiției nu, pentru că doamna Udrea nu este luată azi pentru că e justiție corectă în România, ci pentru că e în război cu celălalt protejat al dlui Băsescu, azi cu mult mai puternic decât ea.

Citește și: Oana Stancu revine la Antena 3, cu emisiunea Exces de Putere

Cu toate acestea, o văd azi pentru prima dată pe Elena Udrea ca pe o femeie. Până acum am văzut o creatură feroce, abuzând de sexualitate și vulgaritate, rapace, semânând cu o creatură de filme SF sau de inspirație mitologică.

Azi - femeia slăbită, trădată, abandonată, încasând lovitură după lovitură și asteptându-și sfârșitul în timp ce adevăratul vinovat, cel care i-a dat puterea abuzivă din acești ani, se ascunde sub masă pentru a-și apăra pielea zbârcită și murdară nu mai pare nici vulgară, nici monstruoasă.

Pieptul ei dezgolit mai toată cariera ei publică, acum nu mai are nimic sexual, ci răni vizibile.
În urmă cu câteva luni, am urmărit dezgustată cum i-a cântat lui Băsescu de față cu soția ,,iubitul meu, vino la mine,,. Azi e ceva răscolitor totuși în cântecul ăsta cu versuri de doi lei de cântat prin trenuri în drum spre munte ( Rad si plang si te strig aiurand/ E soare, e ploaie, e cald si e vant / Din somn ma trezesc si tresar speriat / Dar nu-i nimic, doar am visat./ Intind o mana ca o ruga / Intind o mana in desert/ Iubesc si-acuma e naluca / O cert o clipa si o iert. / Sunt intrebari chinuitoare / Tu esti raspunsul lor iubit / Un dor se duce si ma doare / De ce, de ce m-ai parasït? )

Băsescu dovedește că nu e om, e diavol

Și, în timp ce tușele se estompează în cazul ei, infinit mai tare se îngroașă cele ale Urâțeniei-pământului, acest Băsescu probat de atâtea ori a fi întruchiparea răului absolut, Diavolul însuși, cu mutra schimonosită de atâta venin. Ce n-a făcut acest om în acești ani? A furat, a umilit, a batjocorit, a mințit, a înșelat, a ucis, a distrus vieți! Ce n-a facut? Păi asta: să dea proba finală a mizeriei sale, a micimii sale, a lașității sale, a absenței oricăror trăsături umane (întotdeauna am crezut că orice om are și binele și răul în el, că până și în cel mai rău individ există o firimitură de ceva bun/ Băsescu dovedește că nu e om, e diavol).

Citește și: Oana Stancu, informație BOMBĂ despre SRI și Traian Băsescu

Îl văd cum privește fără milă pieptul sângerând la care altă dată rânjea pofticios. Azi se va uita la televizor cum trupul lovit va fi târât în afara arenei, apoi aruncat unde îi e locul. Se va ridica din fotoliu și își va pune noua mască, cea de bunicuț al nepoțeilor săi drăgălași. Masca de bărbat s-a fărâmat public, iar chipul de șobolan mâncător de hoituri prin tuneluri mizerabile s-a văzut clar, la lumina zilei. Nimeni nu-l va uita vreodată sub oricâte măști se va ascunde se acum înainte!", conchide Oana Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel