Oana Roman și Marius Elisei și-au spus ADIO: "O să merg pe drumul meu"
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Oana Roman și-a luat fanii prin surprindere, după ce le-a mărturisit că a ales să meargă pe drumul ei și să se separe de soțul ei, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. Oana Roman a povestit de ce a încetat să colaboreze cu brand-ul de haine pe care îl promova pe rețelele de socializare și de ce a ales să meargă pe drumul său. Acest proiect era pe numele soțului ei, care a ales să plece de acasă cu tot cu afacerea familiei, în care s-a implicat foarte mult.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână…“

Citește mai mult pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel