Oana Roman, REVOLTĂ pe Internet: O să mă URÂȚI! Eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani...
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 18 oct, 17:40
WhatsApp
Foto: Instagram Oana Roman
Oana Roman a scris un mesaj acid pe rețelele de socializare la adresa colegilor și a fanilor care o critică constant.

Oana Roman a răbufnit la adresa influencerilor din România, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe rețele de socializare. 

Vedeta a reacționat la adresa celor care o critică, printre aceștia chiar și cunoștințe cu care a colaborat la un moment dat.

La 45 de ani, sătulă de critici, glume și mesaje acide la adresa ei, indiferent de cât de mult s-a schimbat în ultimii ani, Oana Roman a spus tot ce simte.

"Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată", a mărturisit Oana Roman, pe pagina de Instagram.

G Ad:

"O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult"


 
"Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea.

O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!", a mai spus Oana Roman, pe Instastory.

Oana Roman, declarații în LACRIMI: Nu mai sunt fata lui Petre Roman! Nu mai pot, mi-e greu

Oana Roman a izbucnit în lacrimi într-un interviu recent, atunci când a fost întrebată despre tatăl ei, Petre Roman. 

Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt cu tatăl ei și a subliniat faptul că nu se mai consideră fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a mărturisit că mama ei are probleme destul de grave de sănătate și că face tot posibilul pentru ca Mioara Roman să se facă bine și că, pe de altă parte, în ceea ce îl privește pe tatăl ei, lucrurile nu sunt chiar atât de roz, ba chiar relația tată-fiică ar fi una inexistentă.

"Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman"

Ea a spus cu lacrimi în ochi că a încercat de foarte multe ori să reia legătura cu Petre Roman și să restabilească o relație armonioasă, însă acest lucru nu a fost posibil și de multe ori a rămas dezamăgită.

"De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare.

Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată", a declarat Oana Roman în emisiunea "În oglindă"

Vedeta a mai spus că îi lipsește foarte mult atenția și timpul petrecut cu tatăl său, însă, de fiecare dată când a fost invitată în emisiuni TV, a mărturisit că, deși are o mulțime de nemulțumiri, îl iubește și apreciază extrem de mult pe Petre Roman, cu bune și cu rele.

Oana Roman a afirmat că, dacă ar fi să îl descrie pe tatăl ei într-un singur cuvânt, acesta ar fi, fără dar și poate, "disciplină" și că și-ar dori să îi calce pe urme și să fie la fel de bine organizată cum este el.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro