Oana Roman, în război cu un cunoscut lanț de supermarketuri, după ce a cumpărat carne stricată. "ANPC-ul să se sesizeze, să se ducă peste domnii!"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Oana Roman, Instagram
foto: Oana Roman, Instagram
Oana Roman e foc și pară după ce i-a fost vândută carne alterată.

Oana Roman e foarte activă pe rețelele de socializare unde împărtășește aproape zilnic din trăirile ei și întâmplările de zi cu zi. Recent, a făcut mare zarvă în online după ce a povestit o întâmplare neplăcută legată de cumpărăturile făcute la un supermarket cunoscut din România. Vedeta a rămas șocată după ce a desfăcut pachetul de carne tocată. Selecția de carne mirosea îngrozitor și avea deja porțiuni înnegrite.

Revoltată de calitatea produsului, Oana Roman a cerut intervenția ANPC pentru investigarea problemei și luarea măsurilor necesare.

„Așa arată o carne cumpărată astăzi care are termen de valabilitate până pe 9 martie 2024 și nu vreți să știți cum pute. Deci, așa arată, ca să știți. ANPC-ul să se sesizeze, să se ducă peste domnii. Eu de obicei cumpăr carne de la măcelărie pe care o toacă în fața mea. Azi am făcut mai multe cumpărături și am zis să nu mai fac un drum la măcelărie. Și rău am făcut. Mi-au scris foarte mulți că au avut și ei probleme. Au făcut ceva sesizări. Eu am o voce care se aude mai tare, poate măcar le fac niște controale.”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

După ce și alți oameni s-au plâns de probleme de igienă tot în același loc, scandalul a prins amploare. Ulterior, Oana Roman a primit și un răspuns oficial din partea reprezentanților supermarketului, prin intermediul unui e-mail, în care era asigurată că vor fi efectuate verificări și investigații în legătură cu situația reclamată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel