Oana Roman, în lacrimi la TV. Ce a găsit la mormântul mamei sale. "Ne-a fost foarte frică de acest moment"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Oana Roman a vorbit despre pierderea mamei sale.

Oana Roman a acordat un interviu în care a vorbit despre pierderea mamei sale. Aceasta a povestit că zilele acestea a găsit la mormântul Mioarei Roman flori și un mărțișor, pe care nu știe cine le-a lăsat. 

"Nu știu cine a lăsat mărțișorul la mormânt. Ieri am fost cu Luiza la mama să-i ducem flori pentru că a fost 8 martie și pe lângă coroanele care încă sunt acolo și vor fi acolo până la parastasul de 40 de zile era o zambilă într-un ghiveci pe care nu știu cine a adus-o. Cineva sau poate mai multe persoane, vin la mama", a declarat Oana Roman la Antena 3 CNN.

Oana Roman: Sunt foarte liniștită

La un moment dat, vorbind despre cât de importantă a fost Mioara Roman în viața ei, pe Oana au năpădit-o lacrimile în direct la TV. Ea a mărturisit că încă nu a învățat să trăiască fără mama ei.

"Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. E foarte greu. Pozele astea cu ea pe mine mă impresionează foarte tare când le văd. Nu știu dacă am învățat ceva în această perioadă, dar cred că am dus ce trebuia să duc. Nu am fost singură pentru că Dumnezeu mi-a dat prieteni, mi-a dat o familie, care nu este de sânge, dar este de suflet și cred că ea e bine.

Asta m-a învățat, că ea e bine. Adică de asta cumva am fost mai liniștită decât am crezut că voi fi în această perioadă pentru că în momentul în care eu și cu sora mea ne-am dus separat să ne luăm la revedere de la ea, ne-a fost foarte frică de acest moment și ea a făcut în așa fel încât acel moment a fost absolut înălțător, realmente, eu nu m-am așteptat.

Era atât de senină și de frumoasă, și de împăcată, și de luminoasă, încât, așa cum a spus și preotul când a văzut-o, era evident că a plecat într-o călătorie absolut fabuloasă, și atunci eu am fost liniștită și sunt foarte liniștită. Este greu, evident, nu mai pot să mă duc să îi duc flori și să vorbesc cu ea decât la cimitir, dar în același timp sunt liniștită pentru că știu că este foarte bine", a mai spus Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel