Oana Mizil și Vanghelie, în Călărași la împărțit de ajutoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vanghelie_mizil_54271800
vanghelie_mizil_54271800

Oana Niculescu-Mizil a fost însoțită de către edilul de la Sectorul 5 în județul Călărași, unde au împărțit ajutoare pentru sinistrați. Edilul de la 5 a fost deranjat de întrebarea unui reporter privind relația amoroasă cu Oana Mizil. "Noi am venit să sprijinim oamenii. Lucrurile astea de cancan ştiu că prind foarte bine, dar oamenii le savurează trei minute şi nu simt nimic. Problemele serioase îi interesează astăzi", a răspuns Vanghelie.

"Noi am venit cu un ajutor de 60 de tone de alimente pentru comunele afectate din judeţ şi un ajutor din partea consiliului local al primăriei Sectorului 5 de 19 miliarde de lei vechi. Am dat câte un miliard fiecărei comune afectate de acest judeţ. Am identificat comunele şi de aici şi din Vrancea şi din Buzău cu ajutorul prefectului Capitalei pentru că sunt de părere că nu culoare politică este importantă, ci cum reuşim să depăşim situaţia de astăzi", a declarat la România TV, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5.

Potrivit Oanei Mizil, primele alimente au ajuns în comunele Săruleşti şi Gurbăneşti. "Oamenii sunt bucuroşi că mai există oameni sufletişti şi cu această ocazie îi mulţumesc şi primarului Sectorului 5 că ne-a ajutat judeţul", a declarat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel