Oana Lovin, George Simion, Rareș Bogdan, mega petrecere / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Facebook Rareş Bogdan
Facebook Rareş Bogdan
Nebunie mare cu Oana Lovin, George Simion, Rareș Bogdan și alți oameni cunoscuți din lumea politică și presă!

România TV a pregătit un super Revelion 2022! Va fi mare petrecere, la trecerea dintre ani, cu Oana Lovin, Codruța Cerva, George Simion, Cozmin Gușă, Victor Ciutacu, Virgil Guran, Petre Roman, Vali Vijelie, Monica Pop, analiști, politici, jurnaliști și artiști cunoscuți.

Iată imagini de la Revelionului 2022, pregătit de România TV:

VEZI ȘI: REVELION 2022. Nicușor Dan nu va organiza petrecere în aer liber pentru locuitorii din București

Nicușor Dan nu va organiza petrecere în aer liber, de Revelion 2022, pentru locuitorii din București. Răspunsul a fost transmis în exclusivitate pentru DC News.

Primăria București a răspuns la o solicitare DC News privind organizarea unui eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc - de Revelion 2022.

„Sunt Anca Murgoci, redactor www.dcnews.ro. Avem o întrebare pentru domnul primar Nicușor Dan. Dat fiind faptul că s-au ridicat restricțiile cu privire la organizarea de evenimente în aer liber specifice Revelionului, Primăria București va organiza un eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc? Va fi vreun concert în noaptea dintre ani în București, în aer liber, organizat de Primăria București? Dacă da, vă rog să ne dați mai multe detalii despre eveniment - cine va cânta la concert și alte detalii. Dacă nu, vă rog să ne spuneți motivul”, a fost întrebarea DC News.

Răspunsul transmis de Primăria București:

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. 

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul transmis în exclusivitate la solicitarea DC News.

VEZI ȘI: Avertisment după scandalul dintre Budeanu și medicul Ghibu: Nu mai promova vaccinul. Îți va părea rău în viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel