Oana Lovin, agresată în fața Primăriei Sectorului 1, în direct în timpul unui interviu. De față a fost și Clotilde Armand
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură România TV
Foto: captură România TV
După ce Clotilde Armand a făcut declarații în fața Primăriei Sectorului 1, Oana Lovin a fost agresată de o femeie în vârstă. Aceasta din urmă a susținut că nu o cunoaște pe Oana Lovin și că ea s-ar fi îmbrâncit. 

Oana Lovin a fost agresată astăzi în fața Primăriei Sectorului 1. Aceasta a vrut să îi adreseze câteva întrebări primarului Clotilde Armand, însă fără succes. O femeie în vârstă a bruscat-o și a împins-o de câteva ori pe Oana Lovin, chiar în timpul unui interviu în direct la România TV. 

”Femeie, lasă-mă în pace, nu mai pune mâna pe mine. Nu-i problema ta. Suntem în 2021. Ăștia au voie să transforme bărbații în femei și  bărbații în femei și tu te iei de decolteul meu?”, a țipat Oana Lovin după ce a fost bruscată. 

”Oana, te rog, să ne calmăm”, a spus reporterul România TV. 

Oana Lovin, despre situația gunoaielor

Ulterior, Oana Lovin a fost întrebată dacă problema gunoaielor din Sectorul 1 se va rezolva după ce a fost declarată Starea de Alertă Sanitară. 

”Sper că realizezi cât de tare te iubesc dacă am venit  până aici în acest focar de infecție, pentru că a fost declarată Stare de Alertă Sanitară. Am venit cu mască de protecție. Eu sper că autoritățile vor lua decizii și vor lua măsuri și eventual vor pune o bulină galbenă în piept persoanelor din Sectorul 1 pentru că pot răspândi diverse boli, a spus Prefectul, pentru că e Stare de Alertă. Desigur că nu se va rezolva nimic. (...) Romprestul a chemat-o pe madame Clotilde la negocieri, lucru pe care nu l-a făcut. Ce a încercat ea să facă... a încărcat facturile Primăriei cu încă două milioane de euro despăgubiri, pe care trebuie să le plătească în instanță. Acum, din banii care au mai rămas la buget va plăti o altă companie care să strângă tonele de gunoi din Sectorul 1. Adică primăria nu va mai avea bani absolut de nimic. De aceea s-au tăiat bani de pe peste tot”, a declarat Oana Lovin. 

După acest afirmații, femeia în vârstă a agresat-o din nou pe Oana Lovin. 

”Femeie lasă-mă, da lasă-mă. Mergi la Colotilde, acoperă-i prostia. Femeie, potolește-te! Doamnă nu vă e rușine? Cu toată dragostea, că aveți o vârstă... Bine că prostia nu e contagioasă în Sectorul 1 pentru că altfel lumea se tăvălea în chinuri la fel ca și doamna”, a comentat Oana Lovin către femeia în vârstă. 

Cum a explicat femeia în vârstă situația

Reporterul România TV a stat de vorbă și cu femeia care a îmbrâncit-o pe Oana Lovin pentru a afla ce nemulțumiri are. 

”Eu nu o cunosc pe doamna, dar nu este normal să vii și să faci scandal pentru că dumneavoastră nu vă puteți face meseria. Stați aici în căldură. Nu am împins-o. Dânsa s-a băgat în mine. Nu știu cine este doamna. Habar nu am”, a declarat femeia în vârstă. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut declarații în fața Primăriei. Aceasta s-a arătat indignată de faptul că nu a fost cvorum la ședința de astăzi. 

”Consilierii PNL au fost alături de consilierii PSD. Nu au venit la ședința aceasta de îndată pentru a cere rezilierea pentru ca eu să fiu împuternicită pentru a cere rezilierea contractului în justiție, așa cum permite contractul. (n.r. se referă la contractul de salubritate)”, a declarat Clotilde Armand. 

Alin Stoica, prefectul Capitalei, și-a dat acordul privind instituirea stării de alertă în Sectorul 1.

CITEȘTE ȘI: Criză gunoi Sectorul 1. Alin Stoica, prefectul Capitalei, de acord cu starea de alertă: Nu va fi reziliat contractul cu Romprest

2. Foto: capt... (capturaprc-ccprc-86-de-ecran-din-2021-07-23-la-13-24-16_92687300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel