Data actualizării:
Data publicării:

Oana Lis, nevoită să cheme pompierii pentru a-și ridica soțul căzut în casă. Vecinii nu ar fi vrut să o ajute, deranjați că i-a trezit din somn

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Lis
Sursa foto: Facebook Oana Lis
Oana Lis a fost nevoită să cheme o echipă de pompieri, după ce Viorel Lis, soțul ei, a căzut în casă, iar vecinii nu ar fi vrut să o ajute să-l ridice.

"A fost ceva cumplit"

"Mi s-a întâmplat într-o zi ca Viorel să cadă din picioare, în casă, și să nu pot să îl ridic să îl pun în pat. Atunci m-am dus pe la vecini, am bătut la ușă, i-am rugat să vină să mă ajute și ei au fost foarte deranjați de acest lucru, pentru că mi-au spus că i-am trezit din somn. Așa că am fost nevoită să chem o echipă de la pompieri să mă ajute să îl ridic de jos. A fost ceva cumplit”, a declarat Oana Lis pentru Click!.

"Viorel merită ce este mai bun"

"Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă, pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, un kinetoterapeut care îți vine acasă două ori pe săptămână costă 400 de lei, pentru un cardiolog care să vină acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit, până acum, sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu, dar am făcut și economie. De exemplu, nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea - mai scump - și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie.

Viorel merită ce este mai bun. În rest, este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul, că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă. Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și unui nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Vezi și: Oana Lis și-a băgat verigheta la amanet: Ca o femeie "pe interes" ce sunt

"Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură"

În urmă cu un an, Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a suferit un infarct care se pare că i-a agravat problemele de sănătate existente. Atunci, Oana mărturisea că nu o ajută nimeni în aceea ce privește îngrijirea acestuia.

"De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu cu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie,  pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, mărturisea, atunci, vedeta pentru Click!. Citește mai multe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel