Oana Lis, surpriză pentru Viorel: L-am dus la păcănele, să-l scap de depresie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Viorel Lis are tot mai multe probleme de sănătate, iar soția lui nu știe ce să facă și cum să-i mai demonstreze că îi este alături. 

Oana Lis face tot ce îi stă în putință pentru a-l face fericit pe Viorel, soțul său. Chiar dacă a luptat împotriva obiceiului fostului edil al Capitalei de a merge la păcănele, de această dată, vedeta i-a făcut chiar ea această plăcere.

"Pentru că acasă îl luaseră depresia și gândurile negre, l-am adus pe Viorel unde-i place lui, la joacă, pentru că îl înțeleg. E greu pentru un bărbat activ, care a muncit mult la viața lui, e greu să aibă viață de pensionar. Păi nu sunt eu o soție bună și înțelegătoare?", a scris Oana.

În urmă cu ceva timp, tot Oana povestea cum starea de sănătate a soțului său se deteriorează de la o zi la alta.

"Nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Oboseşte dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă şi abia mai se deplasează. Ce să spun...nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne şi, uneori, în cazuri fericite, în șoaptă", a spus Oana Lis, pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel