Oana Ioniță, actrița din "Pup-o, mă!", cerută de soție chiar de ziua ei: Eram puțin îngrijorată, pentru că sunt urși acolo
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 29 sep 2022, 12:45
WhatsApp
Sursa foto: spectacola.ro
Sursa foto: spectacola.ro
Oana Ioniță a vorbit despre noul serial care va începe în curând pe Prima TV și a dezvăluit și câteva detalii din viața sa sentimentală.

Oana Ioniță face parte din distribuția celui mai nou serial românesc, Pup-o, mă!, care va începe în curând pe Prima TV. Acesta îi are în centrul atenției pe Tică (Alin Panc) si Horică (Sandu Pop / Varu’ Săndel), doi ciobani care sunt convinși că pot cuceri orice femeie. În acest sens, opt tinere vor intra în competiție pentru a se lupta și a câștiga inimile bacilor, dar și pentru a câștiga titlul de Băcița anului. În exclusivitate pentru Spectacola, aflată la evenimentul Prima Fest, împreună cu o parte din echipa serialului, Oana Ioniță ne-a dezvăluit la ce să ne așteptăm de la cea mai fresh producție românească a toamnei. 

"Sunt foarte bucuroasă că m-am văzut cu o parte din echipă, ne era dor. Noi am terminat de filmat în iunie și nu ne-am mai văzut de atunci. Sunt bucuroasă că îi revăd pe toți, gașca este mereu pe veselie. Lansarea oficială a serialului va fi pe 6 octombrie, pe Prima TV.  Acesta este primul serial, până acum au fost două lungmetraje și promite că o să râdem mult. Este foarte amuzant.”, a spus Oana Ioniță în exclusivitate pentru Spectacola

Oana Ioniță a primit cadou, de ziua sa de naștere, inelul de logodnă

Frumoasa actriță are mai multe motive de bucurie toamna aceasta. Pe lângă premiera serialului care urmează să fie difuzat pe Prima TV, aceasta este extrem de împlinită și pe plan sentimental. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Alex Nedelcu, chiar de ziua sa de naștere. Întreaga întâmplare a fost foarte emoționantă, cu atât mai mult cu cât Oana nu se aștepta nicio clipă la ce urmează. 

"Știu foarte puține persoane. A fost o surpriză de ziua mea. Deocamdată suntem foarte entuziasmați de moment, sunt doar câteva zile și ne-a adus așa  o bucurie în relație. Nu ne-am așteptat nici eu, nici el. Am fost într-o drumeție la Cascada Urlătoarea. 45 de minute urci spre cascadă și, la întoarcere, mi-a spus să ne abatem puțin de la drum și să medităm în pădure, pentru că erau turiști pe traseu. Ne-am dus într-o parte mai retrasă, eu eram puțin mai îngrijorată, pentru că văzusem pe Youtube un tip care spunea că sunt urși acolo și am zis că nu e în siguranță.

Și, cum eram cu ochii după urs, când m-am întors spre el era cu mâna întinsă și cu un inel în palmă. Și atunci i-am zis: A, un inel”, iar după o clipă îmi dau seama că e acel inel. Eram atât de emoționați amândoi, eu nu înțelegeam ce vrea el să facă, el nu înțelegea dacă eu m-am prins ce face. Și i-am spus că acum trebuie să mă întrebă și s-a așezat în genunchi și m-a întrebat, normal că i-am zis „da”. A fost foarte emoționant și nu mă așteptam să fiu atât de emoționată.

Noi suntem de aproape trei ani împreună. Nu mă așteptam, credeam că nu este genul lui. A fost de curând cununia civilă a surorii mele, iar acolo el mi-a spus: „Uite, trebuie să facem și noi”. Dar m-am gândit că el nu este genul acesta și chiar i-am spus asta. A fost foarte emoționant și frumos și momentan nu am stabilit ceva, ci doar ne bucurăm de momentul ăsta.”, ne-a mai dezvăluit actrița.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?