Oana Florea l-a prins pe Orban ”desființându-l” pe Cîțu: Doar un lider cu mentalitate totalitară poate considera contrariul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto Oana Florea
foto Oana Florea
Potrivit lui Ludovic Orban, premierul Florin Cîțu este un lider cu mentalitate totalitară. Oana Florea a sesizat cum o declarație a lui Orban din 2018 îi face porttretul lui Cîțu, după ce acesta i-a definit drept teroriști pe protestatari. 

”Credeți că oamenii au ieșit în stradă împotriva restricțiilor?, a întrebat Oana Florea pe pagina sa de Facebook. Restricțiile nu apar din neant, ele sunt niște măsuri aplicate de Guvern. Un Guvern care a tratat oamenii cu dispreț, care nu a explicat nimic, care a închis școli, săli de sport, restaurante și hoteluri, care a distrus afaceri și ferme agricole. În urma acestor măsuri s-au pierdut locuri de muncă, iar acum oamenii sunt închiși în case, fără mijloace de subzistență. Au mințit spunând că măresc pensii, alocații, salarii la profesori, dar după ce s-au instalat în scaune au tăiat tot. Iar acum ceea ce vedem în stradă este urmarea unei guvernări dezastruoase pentru România. Dacă țara merge prost, este vina Guvernului, nu a poporului”.

În această postare, Oana Florea prezintă și o frază rostită de Ludovic Orban în 2018, care se potrivește mănușă premierului Cîțu, lansat într-un atac fulminant la adresa protestatarilor de azi, pe care i-a făcut teroriști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel