Oana Bulai, PSD Neamț: 28 e oferte pentru tronsoanele Autostrăzii Moldovei-A7
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 11 mai, 16:30
WhatsApp
 Autostrada Moldovei – A7 va fi primul drum de mare viteză care va face legătură între Moldova și Muntenia   Foto: Crișan Andreescu
28 de oferte au fost depuse pentru construcția celor 4 tronsoane din sectorul Buzău-Focșani al Autostrăzii Moldovei – A7, informează deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai.

Lucrurile se mișcă rapid în ceea ce privește Autostrada Moldovei - A7 pentru sectorul cuprins între Buzău și Focșani, cu o lungime totală de 82,44 km. Termenul de execuție a lucrărilor pentru Tronsoanele 1 și 4 este de 20 de luni, iar pentru Tronsoanele 2 și 3 de 26 de luni.

Autostrada Moldovei – A7 va fi primul drum de mare viteză care va face legătură între Moldova și Muntenia, fiind totodată și unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură finanțat prin PNRR.

Construcția celor 4 tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani este finanțată prin PNRR la o valoare estimată de 5,29 miliarde de lei (fără TVA).

Urmează loturile care vor conecta localitățile Focșani – Bacău – Roman – Pașcani, pe a căror evoluție o urmăresc cu mare atenție și interes, informează deputatul Oana Bulai.

G Ad:

Vezi și:  Grindeanu, investiții în infrastructură. Tomac: Vor deconta foarte dur! Nu suntem capabili

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro