Oana Bulai: Dezastrul lăsat în urmă de #echipa_câștigătoare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Oana Bulai, deputatul PSD de Neamț, are un atac virulent la adresa ministrului demis, Raluca Turcan, după ce aceasta a ieșit în spațiul public să reclame că nu mai sunt bani pentru pensii și alocații.

"Încă o dovadă a modului iresponsabil în care a fost guvernată țara în ultimul an. După ce săptămâna trecută aflam că nu mai sunt bani pentru a plăti salariile medicilor în decembrie, acum doamna Turcan ne spune că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor și alocațiilor.Dar unde ați fost doamnă Turcan până acum? De ce nu ați făcut nimic?" scrie pe Facebook Oana Bulai.

"Când PSD a spus în luna septembrie că la rectificarea bugetară a fost tăiat bugetul Ministerului Muncii cu 3 miliarde lei pentru a fi redistribuiți către Fondul de rezervă al Guvernului ați tăcut mâlc. Ba mai mult, chiar dumneavoastră, doamnă Turcan, în septembrie spuneați că „sumele pentru plata pensiilor, ajutoarelor sociale și a celorlalte drepturi sunt prevăzute în buget și vor fi achitate la timp”! Acum nu mai aveți bani? Ce s-a întâmplat cu banii?

Iată că se confirmă ce spuneam în septembrie: ați luat bani de la pensii pentru a da la primarii PNL. Nu v-a păsat de pensionari atunci!", scrie Oana Bulai pe Facebook.

Mesajul Ralucăi Turcan despre pensii

Raluca Turcan l-a acuzat pe Florin Cîțu, președinte PNL și încă premier, că a luat banii de pensii și alocații, că să se laude el cu cifre pe Facebook.

”Florin, eşți dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău şi-ti spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre in postările de pe Facebook” a acuzat Raluca Turcan. 

”Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința BPN, nu în presă. Este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri (n.r. pentru pensii și alocații” a reacționat Florin Cîțu, în urmă cu scurt timp. 

Surse din PNL au declarat, pentru DCNews, că atacul ministrului Raluca Turcan vine, luni, după ce a aflat că nu va mai primi niciun minister. Inițial, aceasta era vehiculată pentru Ministerul Digitalizării.

Florin Roman a primit nominalizarea PNL pentru a prelua Digitalizarea. Numele acestuia a fost vehiculat, în ultimul timp, pe mai multe funcții de conducere, în Guvern sau în Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel